ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: «Δεν θα μπορούσες να ζήσεις χωρίς αυτήν…» – Το σπαρακτικό μήνυμα του ανιψιού του νεκρού ζευγαριού

Ρέθυμνο: «Δεν θα μπορούσες να ζήσεις χωρίς αυτήν…» – Το σπαρακτικό μήνυμα του ανιψιού του νεκρού ζευγαριού
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Το ζευγάρι από το Ρέθυμνο, αχώριστο για πάνω από 60 χρόνια, αποχαιρετά η τοπική κοινωνία – Συγκινεί το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ανιψιού τους – «Στις χαρές, στις λύπες, πάντα πρώτοι»

Μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο φτάνει στην τελική της πράξη την Τετάρτη 4 Ιουνίου, καθώς η κηδεία του Μιχάλη και της Μαρίας Παρασκάκη θα τελεστεί στις 17:00, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού, στα Σκουλούφια του Δήμου Ρεθύμνης.

Το αγαπημένο ηλικιωμένο ζευγάρι, που υπήρξε αχώριστο για πάνω από έξι δεκαετίες, έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σε μια οικογενειακή τραγωδία που έχει προκαλέσει βαθύ σοκ στην τοπική κοινωνία αλλά και ευρύτερα στη χώρα.

Ο ανιψιός του ζευγαριού Νίκος Παρασχάκης, με ένα συγκλονιστικό μήνυμα τους αποχαιρετά… Διαβάστε το στο neakriti.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου