Πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία στο Κερατσίνι: Πλάι – πλάι βρέθηκαν νεκροί οι ηλικιωμένοι – «Χάσανε έναν γιο πριν από δύο χρόνια»

Μια συγκλονιστική ιστορία οικογενειακής τραγωδίας εκτυλίχθηκε στο Κερατσίνι, όπου ένα ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο μπαλκόνι του σπιτιού του, ξαπλωμένο δίπλα-δίπλα, όπως έζησε επί δεκαετίες. Το ζευγάρι είχε χάσει τον μοναχογιό του πριν από περίπου έναν χρόνο, γεγονός που, σύμφωνα με συγγενείς και γείτονες, τους είχε λυγίσει ψυχολογικά.
Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου (29/11), όταν ο εγγονός τους, που τους επισκεπτόταν καθημερινά, έφτασε στο σπίτι για να τους αφήσει ψωμί, όπως συνήθιζε. Εκεί βρέθηκε μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα: ο παππούς και η γιαγιά του ήταν νεκροί στο μπαλκόνι, ο ένας δίπλα στον άλλο. Ο νεαρός περιέγραψε ότι μέχρι και την προηγούμενη μέρα το ζευγάρι είχε επαφή με την οικογένεια και δεν υπήρχε κάποια ένδειξη πως κάτι θα συνέβαινε. Τα τελευταία χρόνια όμως, μετά τον θάνατο του γιου τους, του πατέρα του, η καθημερινότητά τους είχε γίνει πολύ δύσκολη, με την υγεία τους να επιδεινώνεται συνεχώς.
Πώς εκτυλίχθηκε το μοιραίο
Γείτονες που είδαν το περιστατικό αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας φαίνεται να έχασε την ισορροπία του στο μπαλκόνι και να έπεσε, χτυπώντας. Η σύζυγός του, ακούγοντας τον θόρυβο, βγήκε έξω να τον βοηθήσει. Εκεί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και οι δύο υπέστησαν ισχαιμικό επεισόδιο σχεδόν ταυτόχρονα. Ο παππούς φέρεται να ήταν ο πρώτος που υπέκυψε, ενώ η γιαγιά, προσπαθώντας να τον στηρίξει, κατέρρευσε και εκείνη λίγα λεπτά αργότερα. Οι μώλωπες που βρέθηκαν στο χέρι του άνδρα οφείλονται, όπως είπε ο εγγονός, στο ότι η γιαγιά προσπάθησε να τον τραβήξει για να τον βοηθήσει. Η ιατροδικαστική υπηρεσία, από την πρώτη εξέταση, κατέληξε ότι και οι δύο υπέστησαν ισχαιμία του μυοκαρδίου, με τον θάνατο να επέρχεται μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Διαβάστε επίσης
«Ο παππούς βγήκε να πλύνει κάποια λεκάνη και ότι η γιαγιά άκουσε τον παππού που έπεσε και πήγε να βγει έξω έτσι όπως ήταν και μάλλον έπαθαν κάποια ανακοπή», λέει μια γειτόνισσά τους. «Έπεσε, χτύπησε ο παππούς. Δεν ήταν το τραύμα αυτό θανατηφόρο βέβαια και έκατσε η γιαγιά από δίπλα και έπαθαν και οι δύο ισχαιμικό επεισόδιο. Χτύπησε το κεφάλι του ο παππούς και η γιαγιά μου τον έσυρε γι’ αυτό έχει και κάποιες αμυχές στο χέρι του ο παππούς μου που ήταν από τη γιαγιά μου όπως τον έσυρε για να τον τραβήξει», προσθέτει. Η κηδεία του ζευγαριού θα τελεστεί σήμερα (03/12), σε κλίμα βαθιάς θλίψης.






0 ΣΧΟΛΙΑ