Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Κασσελάκης για Πολάκη: «Στις Σπέτσες μου τον ζητούσαν οι κάτοικοι για συμβουλές» (video)

«Τον εκθειάζουν παντού»

1 Μαρτίου 2024 12:35
Κασσελάκης για Πολάκη: «Στις Σπέτσες μου τον ζητούσαν οι κάτοικοι για συμβουλές» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωσή του για τις εκλογές.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Παύλο Πολάκη:

Ακόμη, είπε πως έχει καλή σχέση με τον Παύλο Πολάκη και πως στη μητέρα του, «βλέπει την κρητικιά γιαγιά του».

«Όπου πάω στη χώρα τον Παύλο τον εκθειάζουν, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Ακόμα και στις Σπέτσες οι γείτονές μου ζητούσαν τον Παύλο για συμβουλές. Έκανε λάθος που απείχε από την ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών», τόνισε.

ΣΥΡΙΖΑ: Ριζικές αλλαγές από τον Στέφανο Κασσελάκη - «Ξήλωσε» πρόσωπο εμπιστοσύνης του Τσίπρα - Ποια θέση πρότεινε σε Γεροβασίλη; (video)

Τις εσωκομματικές διαφορές στον ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να λύσουν η Όλγα Γεροβασίλη και ο Στέφανος Κασσελάκης, σε δείπνο τους λίγες μόλις ημέρες μετά το συνέδριο του κόμματος. Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα στην προσπάθειά τους να λήξουν τις όποιες διαφορές.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, στους άμεσους σχεδιασμούς της ηγεσίας του κόμματος είναι οι αλλαγές προσώπων σε κομβικούς ρόλους, με την Κουμουνδούρου να διαμηνύει ότι το συνέδριο έθεσε με εμφατικό τρόπο πως χρειάζονται δομικές αλλαγές. Τις αλλαγές επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος Τύπου, Δώρα Αυγέρη, με την δικαιολογία τόσο του συνεδρίου όσο και των Ευρωεκλογών.

Διακοπή συνεργασίας με άνθρωπο εμπιστοσύνης του Αλ. Τσίπρα

Αξιοσημείωτο είναι πως διεκόπη η συνεργασία του κόμματος με τον κ. Θύμιο Γεωργόπουλο, ο οποίος κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή. Σημειώνεται πως ο κ. Γεωργόπουλος βρισκόταν στην θέση του γενικού διευθυντή – έχοντας υπό την ευθύνη του και τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ- ύστερα από απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας. Παράλληλα, ο κ. Γεωργόπουλος είχε διαδεχθεί τον αείμνηστο Μίμη Δαρειώτη, ενώ αποτελούσε και πρόσωπο εμπιστοσύνης του πρώην προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share