Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Στην αντεπίθεση ο Στέφανος Κασσελάκης: «Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας» - Η πρώτη ανάρτηση μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

« Κάποιοι θέλουν να μου χρεώσουν την αποτυχία»

25 Φεβρουαρίου 2024 15:53
Στην αντεπίθεση ο Στέφανος Κασσελάκης: «Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας» - Η πρώτη ανάρτηση μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Από Ανθή Κουρεντζή

Την πρώτη του ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά και την αναβολή των εκλογών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε το Συνέδριο καθώς πέρασε η πρόταση που κατέθεσαν οι Σωκράτης Φάμελλος, Νίκος Παππάς και Γιώργος Τσίπρας.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «κάποιους που έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές» και τόνισε «Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας» προτείνοντας «Επανίδρυση και Νέα όργανα».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας.
Δικό σας είναι.

Κάποιοι έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

Κάποιοι θέλουν να μου χρεώσουν την αποτυχία και να πάμε σε ένα νέο ρινγκ.

Τι κάνουμε όλοι εμείς απέναντι σε αυτούς τους λίγους;
Επανίδρυση.
Νέα Όργανα.
Αξιοπιστία.
Αξιοκρατία.
Ανάσα δημοκρατίας τώρα.
Λύτρωση τώρα.
Αντεπίθεση τώρα, απέναντι σε ό,τι σε καίει, σ’ ό,τι σου τρώει την ψυχή.»

Απίστευτη κόντρα Γεροβασίλη με Κασσελάκη σε live μετάδοση: «Αν θες κάλπες σε 10 μερες κάνε τις μόνος σου» - «Να αποσύρεις την υποψηφιότητα και αποσύρω τις εκλογές» (video)

Κορυφώνονται οι εργασίες στην τέταρτη και τελευταία μέρα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μαζί και η αγωνία για το μέλλον του κόμματος και του ανθρώπου που θα ηγηθεί στην επόμενη μέρα.

Καθοριστικές θα είναι οι σημερινές ψηφοφορίες για το αν θα υπάρξει μάχη Κασσελάκη Γεροβασίλη, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας από την τελευταία, η οποία δήλωσε “παρούσα” κατά τη χθεσινή της ομιλία.

Την ίδια ώρα, βέβαια, ενώ το πρόσωπο που… ζητούσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φωνάζοντας “βρείτε μου αντίπαλο” από το βήμα την Πέμπτη, βρέθηκε, άγνωστο παραμένει αν η εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου τελικά θα γίνει. Αυτό θα αποφασιστεί με τις ψηφοφορίες των συνέδρων που ολοκληρώνουν το 4ο Συνέδριο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ανάμεσα στις ομιλίες και πριν από τις ψηφοφορίες αναμένεται να τοποθετηθεί και ο Στέφανος Κασσελάκης και μάλιστα νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Μάλιστα, με ανάρτησή του το βράδυ του Σαββάτου, γνωστοποίησε πως, κατόπιν αιτήματός του, η ομιλία του θα γίνει στις 11 το πρωί της Κυριακής.

Ωστόσο, με την καθυστέρηση της έναρξης της τέταρτης μέρας του Συνεδρίου και τις τοποθετήσεις των ομιλητών, η ομιλία του ξεκίνησε λίγο πριν τις 12:30.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share