Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

«Δεν αρχίσαμε καλά! Τι θέλει να μας πει; Αμφισβητεί την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία;» - Σφοδρή επίθεση Παύλου Μαρινάκη για το νέο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη (Video)

Αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το βίντεο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτηρίζει «χειροκροτητές» τους κυβερνητικούς βουλευτές

29 Σεπτεμβρίου 2023 13:36
«Δεν αρχίσαμε καλά! Τι θέλει να μας πει; Αμφισβητεί την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία;» - Σφοδρή επίθεση Παύλου Μαρινάκη για το νέο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Επίθεση στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη. Επίσης, με μία φωτογραφία και τη λέξη «Σουργελάκης», σχολιάζει τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος.

Κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή συνέντευξη του κ. Κασσελάκη ο κ. Μαρινάκης είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε πολλά η εικόνα μιλάει από μόνη της και δυστυχώς βγαίνουν γρήγορα συμπεράσματα. Θέλουμε να αντιπαρατεθούμε συνολικά και περιμένουμε ρητώς διατυπωμένες πολιτικές θέσεις και προτάσεις». Όμως, ο κ. Μαρινάκης σχολίασε εκτενώς το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Κασσελάκης από τη Βουλή.

«Δεν αρχίσαμε καλά! Τι θέλει να μας πει; Αμφισβητεί την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία;»

«Είδαμε ένα βίντεο και νιώθω χρέος να πούμε κάποια πράγματα, γιατί χαρακτήρισε χειροκροτητές τους βουλευτές που ψηφίζουν τα νομοσχέδια» είπε και κάλεσε τον κ. Κασσελάκη να μην περιορίζεται μόνο σε βόλτες και στο εστιατόριο της Βουλής αλλά να μάθει βασικές αρχές.

«Οι νόμοι ψηφίζονται με βάση την αρχή της πλειοψηφίας, και ψηφίζονται από τους βουλευτές που είναι οι νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού έθνους. Υπάρχουν και νομοσχέδια που ψηφίζονται από αυξημένες πλειοψηφίες», ανέφερε και κατέληξε:

«Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να μας πει; Αμφισβητεί την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία; Την αρχή της πλειοψηφίας; Νομίζω ότι δεν ξεκινάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμείς εκφράσαμε μια ευχή να αποκτήσει η χώρα μας σοβαρή αντιπολίτευση. Δεν το βλέπουμε αυτό. Ας δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share