Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

«Σουργελάκης»: Ο Πέτρος Τατσόπουλος "καρφώνει" τον Στέφανο Κασσελάκη με μια φωτογραφία

Σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑμεΑ

29 Σεπτεμβρίου 2023 12:46
«Σουργελάκης»: Ο Πέτρος Τατσόπουλος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με μία φωτογραφία και τη λέξη «Σουργελάκης», σχολιάζει τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός συγγραφέας, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την επίσκεψη του κ. Κασσελάκη σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑμεΑ και τα "ακροβατικά" του στα κάγκελα για να μπει στη σχολική αίθουσα. Το σόου αυτό του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και στους χρήστες του Twitter, ειδικά σε ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν με δηκτικό τρόπο τη συμπεριφορά του αυτή.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος "καρφώνει" τον Στέφανο Κασσελάκη με μια φωτογραφία

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το συγκεκριμένα στιγμιότυπο, γράφοντας στη λεζάντα τη λέξη «Σουργελάκης».

Στέφανος Κασσελάκης: Ανατροπή με τη στρατιωτική του θητεία! - Πότε θα μπει, πού θα παρουσιαστεί και πόσο θα υπηρετήσει (Video)

Νέα δεδομένα για τη στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη αποκαλύφθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Ο ίδιος ανέφερε πως θέλει να υπηρετήσει και θεωρεί τιμή του να καταταγεί στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα ανέφεραν πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα υπηρετήσει μόλις 20 ημέρες και θα εξαγοράσει την υπόλοιπη θητεία του, ενώ ο ίδιος είχε εκφράσει επιθυμία να παρουσιαστεί σε στρατόπεδο της παραμεθορίου. Επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι γνωστό πως διατηρεί σπίτι στις Σπέτσες και το ζευγάρι από το βράδυ της Πέμπτης βρίσκεται στο νησί του Αργοσαρωνικού, όπου σήμερα ξεκινάει και το 12ο Spetses Mini Marathon.

Ανατροπή με τη στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη - Πού θα παρουσιαστεί και πόσο θα υπηρετήσει

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, δεν είναι εφικτό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε, ο Στέφανος Κασσελάκης θα πάει στον Στρατό Ξηράς. Πιθανότατα να καταταγεί με την επόμενη ΕΣΣΟ, στις 10 Νοεμβρίου και θα πρέπει να παρουσιαστεί σε ένα από τα κέντρα νεοσυλλέκτων που βρίσκονται σε Αυλώνα, Θήβα, Καλαμάτα ή Μεσολόγγι. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, υπάρχει ένα ενδεχόμενο η θητεία του Στέφανου Κασσελάκη να είναι 12 μήνες.

Θα πρέπει να έρθει από το προξενείο των ΗΠΑ ένα πιστοποιητικό για τη μόνιμη κατοικία του Στέφανου Κασσελάκη. Θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι είναι η μόνιμη κατοικία του στις ΗΠΑ, έτσι ώστε να κάνει θητεία τριών μηνών. Αν αυτό δεν επιβεβαιωθεί, τότε η θητεία θα είναι 12μήνη, αλλά θα είναι και πάλι εξαγοράσιμη.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share