Στις Σπέτσες ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του - Ο Τάιλερ θα τρέξει 5 χλμ στο Spetses Mini Marathon
Δεν θα μπορούσε να λείπει το ζεύγος από τον μαραθώνιο

Σίγουρα πρόκειται για το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες. Ο λόγος για το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του Τάιλερ.
Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι γνωστό πως διατηρεί σπίτι στις Σπέτσες και το ζευγάρι από το βράδυ της Πέμπτης βρίσκεται στο νησί του Αργοσαρωνικού, όπου σήμερα ξεκινάει και το 12ο Spetses Mini Marathon. Μάλιστα η λάμψη του συγκεκριμένου μαραθωνίου δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο το ζεύγος και σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στο φως η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τάιλερ θα πάρει μέρος και στο Spetses Mini Marathon και συγκεκριμένα θα τρέξει στον αγώνα των 5 χλμ που θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής.
Μετακομίζει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Tyler McBeth: Αυτό είναι το νέο σπίτι που θα μείνουν στο κέντρο της Αθήνας (video)
Μετά την εκλογική του νίκη ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή του.
Με την ευκαιρία, δείτε την ανάρτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα οι αλλαγές αφορούν και τον ιδιωτικό του βίο, καθώς ύστερα από 11 χρόνια στο εξωτερικό, επιστρέφει μόνιμα στη χώρα και ψάχνει σπίτι για να μείνει με τον σύντροφό του Tyler McBeth και την σκυλίτσα τους, Φάρλι.
Ο μεσίτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ξενάγησε την εκπομπή σε ένα από τα σπίτια που πρόκειται να δείξει στον Στέφανο Κασσελάκη.
Πρόκειται για ένα κλασικό, μεσοαστικό διαμέρισμα στην Πλάκα της δεκαετίας του ΄60, 120 τετραγωνικών μέτρων, με δύο υπνοδωμάτια, wc και μπάνιο.
Νίκος Βούτσης: «Με κυνήγι μαγισσών για υπονομευτές Τσίπρα κέρδισε ο Κασσελάκης σαν αντισυστημικός» (video)
Τη δική τοποθέτηση για τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη έκανε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.
Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «κυνήγι μαγισσών», για υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να έρθει στην εξουσία ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Νίκος Βούτσης είναι από τα ιστορικά στελέχη της Ανανεωτικής Αριστεράς. Είχε πρωταγωνιστήσει στην ανάδειξη του Αλέκου Αλαβάνου στην ηγεσία του Συνασπισμού για τη θέση του Νίκου Κωνσταντόπουλου και στη συνέχεια ήταν το βασικότερο πρόσωπο που έπαιξε ρόλο και κίνησε τις διαδικασίες για την ανάδειξη του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του Συνασπισμού και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ πίσω στο μακρινό 2008.
Γι' αυτό και σήμερα, όσα λέει ευθέως, όσα περιγράφει εμμέσως και όσα υπαινίσσεται ο Νίκος Βούτσης έχουν κρίσιμη σημασία για την κατανόηση της επικράτησης του Στέφανου Κασσελάκη στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα.
«Παίχτηκε κάτι που είναι προβληματικό. Χωρίς να γίνει συζήτηση για τις αιτίες της εκλογικής ήττας και της υποχώρησης, κυκλοφόρησε ένα σενάριο κυνηγιού μαγισσών ότι κάποιοι είναι υπονομευτές. Ήταν εμβρυουλκός για να παρουσιαστεί η άλλη υποψηφιότητα (σ.σ. ο Στέφανος Κασσελάκης) ως οιονεί αντισυστημική και περιβεβλημένη από την υποστήριξη Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βούτσης στο ΟΡΕΝ.
Η αποδόμηση Κασσελάκη
Ο Νίκος Βούτσης προχώρησε, παράλληλα, σε μια έμμεση αποδόμηση του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας ότι «μη όντας βουλευτής και χωρίς να έχει εξοικείωση, κατά δική του ομολογία, στην πολιτική και το πρόγραμμά μας θα αντιμετωπίζει δυσκολίες και θα είμαστε αναποτελεσματικοί στην αντιπολίτευση».
«Η προώθηση μέσω κάποιων τίτλων και της προσωπικής διαθεσιμότητας δεν μπορούν να μας κάνουν αποτελεσματικούς ως μια σύγχρονη Αριστερά και αντιπολίτευση», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο πλαίσιο αυτό σημείωσε με νόημα ότι «δεν πρέπει αυτές οι ψηφοφορίες από τους πολίτες να γίνονται χωρίς προϋποθέσεις», παραδεχόμενος ότι «σε εμάς δεν υπήρχε δικλίδα ασφαλείας».
Ο «βόθρος» του διαδικτύου
Πολύ ενδιαφέροντα είναι όσα είπε ο Νίκος Βούτσης για τον «βόθρο» του διαδικτύου, κυρίως αναφερόμενος σε επώνυμους και κυρίως ανώνυμους λογαριασμούς στα social media -βασικά στο twitter- που αναλαμβάνουν τη «δολοφονία» χαρακτήρα του πολιτικού αντιπάλου.
«Έχει συμβεί κάτι που δηλητηριάζει, καθώς το αφήγημα ήταν ότι ψηφίζοντας τον Κασσελάκη, ψηφίζουμε τον Τσίπρα. Και αυτό ήταν fake news», είπε για το θέμα αυτό ο Νίκος Βούτσης ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για «μικρές εστίες μέσα στο διαδίκτυο, στο twitter, από κεντρικά τροφοδοτούμενους λογαριασμούς με μια κουλτούρα ύβρεων και ανθρωποφαγίας». «Μπορεί να μην έχουν τη σφραγίδα την κεντρική αλλά δεν υπάρχουν αντιστάσεις στον χώρο μας», συμπλήρωσε.
Επικαλέστηκε, μάλιστα, σχόλιο που δέχθηκε από μια κυρία, όπως είπε, μετά από συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, και η οποία του έγραψε «ο κ. Κασσελάκης χρειάζεται προφυλακτικό για όλους σας».
«Η κουλτούρα απειλών να φύγουμε δεν έχει σχέση με την Αριστερά»
Όσον αφορά τη συζήτηση περί «εξώσεων» ή διαγραφών από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Βούτσης ήταν κάθετος ότι «αποκλείεται να υπάρξει διαγραφή για πολιτική άποψη. Δεν υπάρχει καμία επιτροπή στον ΣΥΡΙΖΑ που να το κάνει αυτό. Η κουλτούρα απειλών να φύγουμε δεν έχει σχέση με την Αριστερά».
Με αφορμή, δε, την αναφορά του στον «βόθρο» του διαδικτύου, ο Νίκος Βούτσης ρωτήθηκε και για την άποψή του απέναντι στις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη και απάντησε δηκτικά ότι «όλοι κρινόμαστε και από τις πολιτικές δηλώσεις και από τις σιωπές τους. Μπορεί να απαντάσει σε όσους αποχωρούν (σ.σ. αναφέρεται στην απάντηση Πολάκη στον Γεροτζιάφα) αλλά όλοι κρινόμαστε».
«Από ορισμένες πλευρές αφήνουν εσκεμμένα να χυθεί δηλητήριο για τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο κ. Βούτσης ενώ ειδικά για τις αλλαγές που ανακοίνωσε δια του τύπου ο Στέφανος Κασσελάκης για τα πρόσωπα της ΚΟ του κόμματος είπε ότι «δεν έπρεπε να γίνουν οι αλλαγές αυτές με τον τρόπο αυτό και το έχει παραδεχθεί ο πρόεδρος ακόμα και αν δεν έχει ανακοινωθεί».