Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελία «βόμβα» από Κασσελάκη: «Νέα μέλη αποχωρούν χωρίς να ψηφίσουν – Δεν σας βρίσκουμε, τους λένε»

Η ανάρτηση «κόλαφος» του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

24 Σεπτεμβρίου 2023 18:38
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελία «βόμβα» από Κασσελάκη: «Νέα μέλη αποχωρούν χωρίς να ψηφίσουν – Δεν σας βρίσκουμε, τους λένε»
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από Ανθή Κουρεντζή

Με ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης προχωρά σε καταγγελία πως οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν τα νέα μέλη που ψήφισαν πρώτη φορά την προηγούμενη Κυριακή.

Με την ευκαιρία, δέιτε την επίθεση της Ελένης Λουκά στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ακόμη ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε στους πολίτες που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή «να μη δέχονται τη δικαιολογία “δεν σας βρίσκουμε”, αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία «δεν σας βρίσκουμε», αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα.

-Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών.

Επεισόδιο στην ψήφο Κασσελάκη: Τον «σβέρκωσε» πολίτης - «Τι είναι αυτά; Διαφημίζετε την είσοδό σας» (video)

Με επεισοδιακό τρόπο ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης το μεσημέρι της Κυριακής (24/9) στη Νέα Σμύρνη για τον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στην περιοχή με μηχανή και στο σημείο υπήρχε αρκετός κόσμος, όπως και πολλές κάμερες. Αφού κάποιοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία φωνάζοντας «να φύγει η Δεξιά», δημιουργήθηκε ένας μικρός συνωστισμός.

Αποτέλεσμα ήταν να στριμωχτεί αρκετός κόσμος μπροστά από μία δημοτική οργάνωση που είχε στήσει έναν πάγκο. «Τι είναι αυτά; δημοτική οργάνωση είμαστε και πέφτετε πάνω; Έχετε μία ημέρα που διαφημίζετε την είσοδό σας», είπαν στον Στέφανο Κασσελάκη. Παράλληλα, Η Ελένη Λουκά την «έπεσε» στον Στέφανο Κασσελάκη: «Είσαι του σανατά, αν@μ@λ@ς, στην κόλαση θα πας» (video)

Άμεσα ο κ. Κασσελάκης ζήτησε από τους δημοσιογράφους να κάνουν χώρο και συνομίλησε με τον άνθρωπο που του έκανε τα παράπονα, δίνοντας στο τέλος και τα χέρια. «Είμαι εδώ και για εσάς», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share