Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Στην «αντεπίθεση» ο Στέφανος Κασσελάκης: «Όταν η Αχτσιόγλου ζητούσε debate εγώ ήμουν στις λάσπες»

«Με έχει πολεμήσει όλο το σύστημα. Αριστερά και Δεξιά»

21 Σεπτεμβρίου 2023 11:59
Στην «αντεπίθεση» ο Στέφανος Κασσελάκης: «Όταν η Αχτσιόγλου ζητούσε debate εγώ ήμουν στις λάσπες»
Αριστερή φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

«Έξω από τα δόντια» μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης για την «αντίπαλό» του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου και το debate που ζήτησε.

Αυτό δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα.

«Όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναμετρηθούν με τον λόγο που μπήκαν στην πολιτική. Τι θέλουν να κάνουν και γιατί θέλουν να παραμείνουν σ’ αυτήν», ανέφερε ενώ σημείωσε ότι ξεπερνά τα μαχαιρώματα,

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι υπάρχει ένα όριο ανάμεσα στην ανοχή και στην αφέλεια. «Με έχει πολεμήσει όλο το σύστημα. Αριστερά και Δεξιά», είπε, διαμηνύοντας ότι δεν είναι δείγμα πολιτικού πολιτισμού να κατηγορείται από την ανθυποψήφιά του για «θολά νερά» ή να στοχοποιούνται οι ψηφοφόροι.

«Πρέπει κάποιος να μην φοβάται να χάσει. Εγώ δεν φοβάμαι», είπε χαρακτηριστικά για την κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα.

Σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή debate, που ζητά η κ. Αχτσιόγλου, ανέφερε ότι το είχε ζητήσει ο ίδιος και δεν έγινε αποδεκτό.

«Τώρα ο κόσμος μίλησε. Με ξεκάθαρο τρόπο. Όταν η κ. Αχτσιόγλου ζητούσε debate εγώ ήμουν στις λάσπες, με τον κόσμο που υποφέρει», υπογράμμισε, διαμηνύοντας ότι αυτό που μετράει είναι να απαντάμε στις ερωτήσεις του κόσμου.

Ερωτηθείς με ποια στελέχη θα πορευθεί μετά τις εκλογές και αν επηρεάζεται από τον Παύλο Πολάκη, απάντησε ότι δεν έχει καμία συνδιαλλαγή με κανέναν. «Ούτε με τον Παύλο Πολάκη ούτε με τον Νίκο Παππά. Η υποψηφιότητά μου προέκυψε από τον κόσμο».

Σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατά κρυφό το πολιτικό του πρόγραμμα, τους παρέπεμψε στη σελίδα του, όπου είναι ανηρτημένο από τον Αύγουστο. «Όταν ζητάς να διοικήσεις τη ζωή του κόσμου, πρέπει να του λες και τι θα κάνεις. Είναι αλαζονεία να μην το κάνεις».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share