Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Ανατροπή στους «Σπαρτιάτες»: Επιστρέφουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα οι «αντάρτες»

Το μήνυμα Στίγκα

4 Σεπτεμβρίου 2023 22:16
Ανατροπή στους «Σπαρτιάτες»: Επιστρέφουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα οι «αντάρτες»
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια απίστευτη ανατροπή της τελευταίας στιγμής και λίγες ώρες πριν από την κατάθεση του Βασίλη Στίγκα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών με τους βουλευτές του κόμματος αλλά και τους διαγραμμένους ήρθαν σε συμφωνία να προχωρήσουν μαζί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, Στίγκας και βουλευτές συναντήθηκαν στη Βουλή και - παρά τις σοβαρότατες καταγγελίες - που έχουν διατυπωθεί από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος, συμφώνησαν να βάλουν τις διάφορες τους στην άκρη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το πρωί της Τρίτης αναμένονται και σχετικές ανακοινώσεις με την επιστροφή όσων αποχώρησαν να θεωρείται δεδομένη

Η ΚΟ των Σπαρτιατών είναι ενωμένοι σα γροθιά» Με τα παραπάνω λόγια περιέγραφαν στελέχη τη συμφωνία που επήλθε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Ανατροπή στους «Σπαρτιάτες»: Επιστρέφουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα οι «αντάρτες»
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η επιστολή Στίγκα για την επιστροφή των διεγραμμένων βουλευτών

«Το περιεχόμενο της δήλωσης του Προέδρου των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Βασίλειου Στίγκα για την επιστροφή των τριών διαγραφέντων βουλευτών στην Κ.Ο. του κόμματος:

ΠΡΟΣ: Βουλευτές

κ. Δημητροκάλλη Ιωάννη (Ανατολικής Αττικής)
κ. Κατσιβαρδά Χαράλαμπο (Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών)
κ. Κόντη Ιωάννη (Α΄ Θεσσαλονίκης)

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,
κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας.

Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.

Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

Βασίλειος Στίγκας»

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share