Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Βασίλης Στίγκας: «Προσπαθώ να γίνω ανάχωμα στις βλέψεις Κασιδιάρη» - «Δεν υπήρξε σοβαρότις» απαντά στους βουλευτές του (video)

«Είμαι άνθρωπος αποφασισμένος»

4 Σεπτεμβρίου 2023 10:40
Βασίλης Στίγκας: «Προσπαθώ να γίνω ανάχωμα στις βλέψεις Κασιδιάρη» - «Δεν υπήρξε σοβαρότις» απαντά στους βουλευτές του (video)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Σε τροχιά διάλυσης είναι οι «Σπαρτιάτες» μετά τη διαγραφή των βουλευτών Γιάννη Κόντη, Γιάννη Δημητροκάλη και Χάρη Κατσιβαρδά από τον Βασίλη Στίγκα και την ανεξαρτοποίηση των βουλευτών Γιώργου Μανούσου και Κωνσταντίνου Φλώρου.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε 9 βουλευτές μαζί με εμένα. Γίνεται μία προσπάθεια, μιλάω με βουλευτές που θέλουν να μείνουν. Δεν έχουν κάποιες περίεργες συμπεριφορές, είναι άνθρωποι οικογενειάρχες, που θέλουν να κάνουν κοινοβουλευτικό έργο και θέλουν να έχουν κάποιο μέλλον. Με αυτούς συζητάω», είπε στο MEGA ο Βασίλης Στίγκας.

«Μπορώ να προχωρήσω και μόνος μου»

Αναφερόμενος στην εικόνα που τον δείχνει να κάθεται μόνος του στα έδρανα της Βουλής, εγκαταλελειμμένος από τους βουλευτές του, σχολίασε χαρακτηριστικά πως δεν φοβάται να προχωρήσει μόνος.

«Είχα πάρει την απόφαση να μείνω εκεί, μόνος μου εάν χρειαστεί. Αυτή η εικόνα δε μου άρεσε. Δε με φόβιζε. Έχω έρθει πολλές σε ρήξη στη ζωή μου. Είμαι άνθρωπος αποφασισμένος. Εάν δω ότι δεν μπορώ να προχωρήσω, αντιλαμβάνομαι ότι μπορώ να προχωρήσω και μόνος μου. Την Πέμπτη το πρωί ένιωσα ότι πρέπει να ξεκινήσω από το μηδέν. Αυτή ήταν η απόφασή μου», υπογράμμισε ο Βασίλης Στίγκας.

«Όταν ένας άνθρωπος βγάζει μία ανακοίωση εξ ονόματι άλλων ανθρώπων και δεν είναι έτσι, θέλει να επιβληθεί με τον δικό του τρόπο. Αυτός ο τρόπος ξεκάθαρα θυμίζει μαφία», εξήγησε εκπομπή στην «Κοινωνία Ώρα MEGA»

«Αυτό που με ενόχλησε ήταν μία ανακοίνωση των τριών βουλευτών εξ ονόματι και των 11. Πήραν μία απόφαση να μην κατέβουν στο κοινοβούλιο. Αυτό ήταν ντροπιαστικό, όχι για εμένα. Το θέμα ήταν για τον κόσμο που μας ψήφισε, για τον κοινοβουλευτισμό. Η θέση του βουλευτή είναι εκεί, μέσα στο κοινοβούλιο. Δεν υπήρξε σοβαρότις. Και με ποιο δικαίωμα βγαίνουν κάποιοι μπροστά και λένε συνειδητά ότι δε θα έρθουν στο κοινοβούλιο;».

Επίσης, τόνισε ότι ο αδερφός του Ηλία Κασιδιάρη είναι μετακλητός σε βουλευτή των «Σπαρτιατών», ο οποίος εκτιμά ότι ανήκει στους διαγραμμένους βουλευτές.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share