Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στίγκας κρατά αποστάσεις από Κασιδιάρη: «Ποτέ δεν υπήρξα ούτε μπροστινός ούτε εντολοδόχος - Εντολές δεν πρόκειται να πάρω από κανέναν»

«Αυτό είναι κάτι δεδομένο για τον Βασίλη τον Στίγκα»

28 Ιουλίου 2023 12:06
Στίγκας κρατά αποστάσεις από Κασιδιάρη: «Ποτέ δεν υπήρξα ούτε μπροστινός ούτε εντολοδόχος - Εντολές δεν πρόκειται να πάρω από κανέναν»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα έκανε ο Βασίλης Στίγκας, μετά το «άδειασμα» των περισσότερων βουλευτών του στους «Σπαρτιάτες».

Την ώρα που οι βουλευτές τον άδειασαν, εκείνος τονίζει ότι θα διοργανώσει συνεδρίαση κοινοβουλευτικής ομάδας των Σπαρτιατών. Την ίδια ώρα, πάντως, επιμένει να παίρνει αποστάσεις από τον Ηλία Κασιδιάρη ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι «μπροστινός και εντολοδόχος κανενός».

«Όπως έχω δηλώσει κατ’ επανάληψή, το να σε στηρίξει ένας άνθρωπος και να πεις ένα ευχαριστώ από ευγνωμοσύνη δε σημαίνει τίποτα. Εκείνο που έχω να δηλώσω και το ’χω ξαναπεί βεβαίως είναι ότι ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξα ούτε μπροστινός ούτε εντολοδόχος», τόνισε χαρακτηριστικά και σε άλλο σημείο της δήλωσής του υπογράμμισε «εντολές δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου ούτε πρόκειται να πάρω από κανέναν. Ενεργώ αυτοβούλως και βεβαίως σε συνεννόηση με τους βουλευτές μου».

«Μετά τα χθεσινά δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν στην κοινοβουλευτική μας ομάδα πράγματα, τα οποία δεν άρεσαν σε κανέναν, αποφασίσαμε να γίνει σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας την επόμενη εβδομάδα και να λυθούν τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί. Νιώθουμε και οφείλουμε ένα μεγάλο σεβασμό στους 241.000 ψηφοφόρους μας που μας ψήφισαν μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έβαλε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Επομένως δεν μπορούμε έτσι να τινάξουμε τα πάντα στον αέρα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και ότι πρέπει να σταθούμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά στις δύσκολες ώρες και στα μεγάλα προβλήματα που έρχονται για τη χώρα μας», ανέφερε αρχικά ο επικεφαλής των Σπαρτιατών.

Βασίλης Στίγκας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Για το πανό «Τσίπρα – προδότη», Παυλόπουλο, Λαγό, Φουντούλη, Χρυσή Αυγή

Το πανό που σηκώσαμε μέσα στο ευρωκοινοβούλιο υποδηλώνει ότι ο κύριος Τσίπρας όντως ήταν, και είναι, και θα παραμείνει προδότης. Αυτό δεν αναιρεί κάτι. Απλά να σας υπενθυμίσω ότι τον κύριο Φουντούλη, που με κάλεσε στο ευρωκοινοβούλιο, τον είχα γνωρίσει προσωπικά μέσα από τις εκπομπές που έκανα τον είχα καλεσμένο. Επομένως, δε νομίζω να υπάρχει κάτι μεμπτό. Ο κύριος Λαγός με είχε φωνάξει ως παρουσιαστή σε κάποιες εκπομπές που έκανε άμισθος. Έκανα 3-4 εκπομπές και έφυγα. Δε νομίζω να είναι κάτι μεμπτό και δε θέλω να ξανάρθουμε πάλι στα ίδια και στα ίδια. Ουδέποτε υπήρξα στέλεχος ούτε της ΕΛΑΣΥΝ ούτε της Χρυσής Αυγής.

Θέλω να προσφέρω ανιδιοτελώς στην πατρίδα μου και στον ελληνικό λαό για μένα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όποιος θέλει να μείνει, ας μείνει. Και όποιος θέλει να φύγει ας φύγει. Εγώ και μόνος μου να μείνω θα κάνω αυτά που πρέπει να κάνω.

Για το αν υπήρξε επικοινωνία των βουλευτών με Κασιδιάρη

Αυτό δεν το γνωρίζω, ειλικρινά δεν το γνωρίζω. Εμένα δε μ’ έχει πάρει κανένας τηλέφωνο και δε συνομιλώ με κανέναν. Αυτό είναι κάτι δεδομένο για τον Βασίλη τον Στίγκα. Και σας είπα ότι εντολές δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου ούτε πρόκειται να πάρω από κανέναν.

Ενεργώ αυτοβούλως και βεβαίως σε συνεννόηση με τους βουλευτές μου έχουνε γίνει κι άλλα πράγματα δηλαδή πράγματα που έχουμε συζητήσει νομοσχέδια ή οτιδήποτε άλλο και τόσο προσέχω να το πω έτσι ώστε να μην κάνουν κάποια λάθη. Είναι καινούργιοι κι αυτοί δεν έχουν πολιτική εμπειρία, αλλά πάντοτε στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής ομάδας, τίποτε άλλο εντάξει, ευχαριστώ πολύ.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share