Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εκλογές 2023: "Βόμβα" από τον Χρήστο Σπίρτζη για τη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ! «Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα ο Τσίπρας πρέπει να...»

«Αν κάποιος επιθυμεί να διεκδικήσει την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση απογοητευτικής ήττας στις επερχόμενες εκλογές, τότε "δεν έχει παρά..."»

6 Ιουνίου 2023 10:05
Εκλογές 2023:
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εκλογές 2023: "Βόμβα" έριξε ο Χρήστος Σπίρτζη για τη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στο Action 24 ανέφερε ότι η γνώμη του είναι πως δεν πρέπει να υπάρχει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ!

Ενώ, μετά Χριστόν προφήτης επιχείρησε να εμφανιστεί ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος σε συνέντευξή του υποστήρίξε ότι «έβλεπε» τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά δεν έλεγε τίποτα στην Κουμουνδούρου και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για να τους δίνει «ελπίδες».

"Βόμβα" από τον Χρήστο Σπίρτζη για τη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

«Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να παραμείνει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε το στέλεχος του κόμματος και πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο Action 24, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου Αμαλίας Κάτζου.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο συνδετικός κρίκος στον ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής με το Γιώργο Κακούση και την Άννα Λιβαθηνού.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι αν κάποιος επιθυμεί να διεκδικήσει την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση απογοητευτικής ήττας στις επερχόμενες εκλογές, τότε «δεν έχει παρά να το πει στα αρμόδια όργανα και να θέσει εαυτόν διαθέσιμο για τις σχετικές διαδικασίες»

Εκλογές 2023: Ο γιος του εκτελεστή Κουφοντίνα χλευάζει ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα - «Πάνε για 10%! Σαν ναυαγός που κολυμπάει προς τον βυθό για να σωθεί. Έκθεση δημοτικού η ομιλία στη Νίκαια» (photo)

Εκλογές 2023: Μέχρι και ο Έκτορας Κουφοντίνας, γιος του εκτελεστή της 17ης Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, έφτασε στο σημείο να χλευάζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, προβλέποντας μάλιστα οτι τα ποσοστά του κόμματος μπορούν να φτάσουν έως και το 10% στις επόμενες εκλογες!

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας, έκανε σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας πως με αυτά τα καραγκιοζιλίκια που ακολούθησαν ως κόμμα, είδαν την πλάτη του μέχρι πρότινος πρωθυπουργού.

Ο γιος του εκτελεστή Κουφοντίνα χλευάζει ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα

Ο υιός Κουφοντίνας παρομοιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα με τον ναυαγό, που προσπαθεί να σωθει απο τον πνιγμό και κολυμπάει απελπισμένος στη θάλασσα, αλλα εχει χάσει τον προσανατολισμό του και κανει απλωτές προς τον σκοτεινό βυθό!

Ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του:

«Μόλις διάβασα τα ονόματα της “εκλογικής επιτροπής” του ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι πάνε για 10% Ακούγοντας αυτή την έκθεση δημοτικού που δώσανε στον Τσίπρα για να την διαβάσει σαν “ομιλία” στη Νίκαια νομίζω κατάλαβα και ποιος από αυτούς την έγραψε…

Μου φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν το ναυαγό ο οποίος πνίγεται, και έτσι όπως είναι κάτω από το νερό αποπροσανατολίζεται με αποτέλεσμα να ξεκινάει να κολυμπά προς τον βυθό».

Η πρόβλεψη για τα ποσοστά των κομμάτων

Ο γιος του καταδικασμένου για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα, έκανε και δεύτερη ανάρτηση ενόψει των εκλογών του Ιουνίου όπου επαναλαμβάνει την εκτίμησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείεται να συγκεντρώσει ποσοστό έως και 10%.

Κατά την εκτίμησή του τα ποσοστά στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είναι: ΝΔ 38%, ΣΥΡΙΖΑ 10 – 24%, ΠΑΣΟΚ 15%, ΚΚΕ 5%, ΕΛ 5%, Πλεύση Ελευθερίας 3%, Νίκη 3%, ΜέΡΑ25 2,8%.

Δείτε τη δεύτερη ανάρτηση του Έκτορα Κουφοντίνα:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share