Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Εκλογές 2023: «Έβλεπα τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν το έλεγα για να δίνω ελπίδες, να τους κρατώ ζεστούς» - Μετά Χριστόν προφήτης ο Ευάγγελος Αντώναρος (photos)

«η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019

4 Ιουνίου 2023 13:09
Εκλογές 2023: «Έβλεπα τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν το έλεγα για να δίνω ελπίδες, να τους κρατώ ζεστούς» - Μετά Χριστόν προφήτης ο Ευάγγελος Αντώναρος (photos)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εκλογές 2023: Μετά Χριστόν προφήτης επιχείρησε να εμφανιστεί ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος σε συνέντευξή του υποστήρίξε ότι «έβλεπε» τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά δεν έλεγε τίποτα στην Κουμουνδούρου και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για να τους δίνει «ελπίδες».

Παράλληλα, αιχμές άφησε ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή τα όσα παρακολούθησε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Μετά Χριστόν προφήτης ο Ευάγγελος Αντώναρος για την διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

«Εγώ έβλεπα μια διαφορά» ξεκίνησε ο Ευάγγελος Αντώναρος την τοποθέτησή του στο AtticaTV για το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής συνεχίζοντας με την απάντησή του στο «γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες "πάτε καλά";».

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, δεν έλεγε την αλήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ «γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να εναθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες τοποθετήσεις του πριν τις εκλογές ο Ευάγγελος Αντώναρος έλεγε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν στο 32%-33%», ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».

Ήδη, πάντως, η τελευταία αυτή δήλωση του Ευαγγέλου Αντώναρου ο οποίος είχε «δει» την ήττα με διαφορά στις εκλογές αλλά δεν μιλούσε, έχει γίνει αντικείμενο σφοδρού σχολιασμού στο Twitter όπου «βαφτίζεται» Νοστράδαμος.

Δείτε μερικά από τα tweets για τον Ευάγγελο Αντώναρο

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share