Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Πάλι ψέματα σας είπε ο τουρίστας»: Η Έλενα Ακρίτα "έκαψε" τον Κυριάκο Μητσοτάκη με μία φωτογραφία

Χιλιάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο

11 Φεβρουαρίου 2023 10:07
«Πάλι ψέματα σας είπε ο τουρίστας»: Η Έλενα Ακρίτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλήθηκε να απαντήσει στην πρόταση δυσπιστίας του Αλέξη Τσίπρα. Παράλληλα, καλεσμένη στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" με την Ναταλία Γερμανού, είχε βρεθεί στο παρελθόν η Έλενα Ακρίτα και είχε αναφερθεί και στη "μάχη" της με την κατάθλιψη.

Η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της έχει προσθέσει την φωτογραφία από την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα που δημοσίευσε ο ίδιος λίγο μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας και την τοποθέτηση του ιδίου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η επιστολή είχε αποστείλει στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, με τα έξι ονόματα, σβησμένα τα τηλέφωνα για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε στείλει την επιστολή συμπληρωματικά προκειμένου να ενημερωθεί για τα παραπάνω ονόματα και ο κ. Ράμμος του απάντησε επιβεβαιωτικά προχθές με την επιστολή και τον λευκό φάκελο.

Το μόνο που πρόσθεσε η Έλενα Ακρίτα ήταν δύο φράσεις, στην πρώτη εκ των δύο μάλιστα χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό «τουρίστα» και ψεύτη:

«Πάλι ψέματα σάς είπε ο τουρίστας. Το καταλάβατε ή ο Πολάκης καπνίζει; #υποκλοπές»

«Πυρά» Έλενας Ακρίτα κατά Κυριάκου Μητσοτάκη για τις λίστες: «Είναι δειλός αν ήξερε και κρύβεται πίσω από τον...» (photo)

Σκληρή κριτική άσκησε η Έλενα Ακρίτα, στον πρωθυπουργό, με ανάρτηση της στο Facebook, έπειτα από τις αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο υποκλοπών και τις λίστες των πολιτικών και – όχι μόνο – προσώπων, που παρακολουθούσε το σύστημα Μητσοτάκη, οι οποίες έχουν προκαλέσει πολιτικό «σεισμό».

Η ίδια, σημειώνει πως στην περίπτωση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήξερε για τις παρακολουθήσεις αλλά κρύβεται πίσω από τον ανιψιό του, (σ.σ Γρηγόρη Δημητριάδη), «είναι δειλός», στην περίπτωση που δεν ήξερε και έπεσε θύμα του ανιψιού του «είναι βλάξ», ενώ στην περίπτωση που ήξερε και έκανε… «τον κινέζο, είναι επικίνδυνος», υπογραμμίζει η ίδια.

Μάλιστα, καταλήγει λέγοντας πως σε οποιαδήποτε περίπτωση «”δεν κάνει το παιδί” που έλεγε κι η μάνα του. Δεν. Καθόλου όμως.»

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αν ο Μητσοτάκης ήξερε και κρύβεται πίσω από τον ανιψιό του, είναι δειλός.

Αν δεν ήξερε κι επεσε θύμα του ανιψιού του, είναι βλαξ.

Αν ήξερε κι έκανε τον κινέζο, είναι επικίνδυνος.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση «δεν κάνει το παιδί» που έλεγε κι η μάνα του. Δεν. Καθόλου όμως.»

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share