Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Το Κορωπί είναι... πρωτεύουσα του Κατάρ»: Γλέντι στο Twitter για τα γαλλικά του Δημητρακόπουλου στην υπεράσπιση της Εύας Καϊλή

Άφωνοι έμειναν οι ξένοι δημοσιογράφοι

23 Δεκεμβρίου 2022 09:59
«Το Κορωπί είναι... πρωτεύουσα του Κατάρ»: Γλέντι στο Twitter για τα γαλλικά του Δημητρακόπουλου στην υπεράσπιση της Εύας Καϊλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρώτο trend με πάνω από -τουλάχιστον μέχρι τώρα- 4.000 "χτυπήματα" έχει γίνει ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, και δικαίως.

Ο ποινικολόγος που βρέθηκε στο πλευρό της ευρωβουλευτού κατά την ακρόασή της στο δικαστικού συμβούλιο του Βελγίου, και στη συνέχεια εξήλθε της αίθουσας, κάνοντας κάνοντας δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Η γλώσσα, ωστόσο, που χρησιμοποίησε ήταν… άγνωστη, με τους δημοσιογράφους να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια να «πιάσουν» κάποιες λέξεις.

Τελικά, τα κατάφεραν μόνο οι Έλληνες καθώς το «Κορωπί» ήταν ξεκάθαρο.

Όπως ήταν φυσικό οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν φρενίτιδα στις μηχανές αναζήτησης, καθώς οι ξένοι δημοσιογράφοι αναζητούσαν τη νέα λέξη εις τι Γαλιστί …«Κορωπί». Το ίδιο συνέβη και στο Twitter με εκατοντάδες χρήστες να σχολιάζουν επικριτικά μέν αλλά με μπόλικη δόση χιούμορ τις δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Το βίντεο με τις δηλώσεις

και η συνέχεια…

Δείτε κάποιες αντιδράσεις στο Twitter

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share