Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

Ελληνοτουρκικά: Απίστευτοι ισχυρισμοί Ερντογάν - «Οι Έλληνες πνίγουν μετανάστες! Εμείς τους σώζουμε γιατί είμαστε μουσουλμάνοι» (Video)

Νέα πυρά κατά της Ελλάδας - «Εμείς εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις του ισλαμισμού μας»

5 Οκτωβρίου 2022 09:09
Ελληνοτουρκικά: Απίστευτοι ισχυρισμοί Ερντογάν - «Οι Έλληνες πνίγουν μετανάστες! Εμείς τους σώζουμε γιατί είμαστε μουσουλμάνοι» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εληνοτουρκικά: Νέους εξωφρενικούς ισχυρισμούς για τη διαχείριση του μεταναστευτικού από την Ελλάδα εξέφρασε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Παράλληλα, στην κλιμάκωση της έντασης δύο ημέρες μάλιστα πριν τη Σύνοδο στην Πράγα όπου αναμένεται να δώσει το «παρών» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προχωράει η Τουρκία, με την υπογραφή νέου τουρκολιβυκού «μνημονίου συνεργασίας» για τους υδρογονάνθρακες.

Μετά το απίστευτο παραλήρημά του στον ΟΗΕ για το ίδιο ζήτημα, ο Τούρκος προέδρος όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης επανήλθε με ανυπόστατες κατηγορίες για «θάψιμο» αθώων στο Αιγαίο από τα ελληνικά φέρι μποτ.

«Παρακολουθούμε το πώς θάβουν αυτούς τους αθώους, καημένους από τα ελληνικά φεριμπότ στη θάλασσα. Στο Αιγαίο, πώς τους θάβουν στη Μεσόγειο, Έτσι; Τα παρακολουθούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ταγίπ Ερντογάν.

Μάλιστα υποστήριξε ότι η τούρκικη πλευρά είναι εκείνη που διασώζει τους μετανάστες καθώς ως μουσουλμάνοι, «εκπληρώνουν τις απαιτήσεις του ισλαμισμού», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Λοιπόν, βγάζει ο κόσμος φωνή για αυτό; Οχι. Οι φρεγάτες μας τρέχουν, τους προλαβαίνουν και τους σώζουν από τη θάλασσα. Διότι εμείς είμαστε μουσουλμάνοι. Και εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις του ισλαμισμού μας», δήλωσε αναλυτικά ο Τούρκος πρόεδρος.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share