Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

«Φωτιά» με την τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου: Τα σκάνδαλα που βγάζει στην φόρα και οι τρεις πολιτικοί που «καίει»!

Συνεχίζει να φέρνει ταραχή... και μετά το θάνατό του

18 Σεπτεμβρίου 2022 12:12
«Φωτιά» με την τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου: Τα σκάνδαλα που βγάζει στην φόρα και οι τρεις πολιτικοί που «καίει»!
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος φαίνεται πως είχε φροντίσει για... μετά θάνατον αποκαλύψεις μέσα από τις διαθήκες του, με αποσπάσματα της τρίτης κατά σειρά να δημοσιεύονται στη Real News και να να εμπεριέχουν στοιχεία «φωτιά».

Όπως όλα δείχνουν, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, φρόντισε να κατονομάσει «πρόσωπα και πράγματα», αφήνοντας πίσω του – σε έμπιστα χέρια – αποκαλυπτικές επιστολές αλλά και ηχητικά κι οπτικά ντοκουμέντα, με πλάνα παράλληλα να έρχονται στο φως από τις τελευταίες του στιγμές.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Δήμητρα Πανανού στην εφημερίδα, η δημοσιοποίηση της τρίτης διαθήκης του Άκη Τσοχατζόπουλου που εμπεριέχει στοιχεία «φωτιά», αναμένεται στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Στην περίπτωση αυτή μάλιστα, που αμφισβητηθούν τα όσα αποκαλυπτικά εμπεριέχονται σε αυτή, ο πληρεξούσιος δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής, έχει λάβει εντολή από τον πολιτικό να δώσει στη δημοσιότητα το εν λόγω ηχητικό και οπτικό υλικό.

Τα στοιχεία που θα φέρνουν πολιτικό «σεισμό»

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, τα ντοκουμέντα της τρίτης διαθήκης αφορούν σε συναντήσεις πολιτικών προσώπων, κατά τις οποίες παραλαμβάνονται χρηματικά ποσά, σε ηχητικά μηνύματα του ίδιου του Άκη Τσοχατζόπουλου, στα οποία καταγράφει επίμαχα γεγονότα, καθώς και σε στοιχεία για σύστημα τηλεφωνικών παρακολουθήσεων πολιτικών και ιδιωτών.

Στο ίδιο υλικό που συνοδεύει την περίπου 15 σελίδων ιδιόχειρη διαθήκη περιέχονται φωτογραφίες από τραπεζικές θυρίδες τριών πολιτικών προσώπων, οι οποίες είναι γεμάτες χρηματικά ποσά και τιμαλφή, ενώ προσδιορίζεται η εμπλοκή σε παράνομες συναλλαγές τριών ακόμη προσώπων στο πλαίσιο των συνεννοήσεων για μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Διαθήκη Άκη Τσοχατζόπουλου

«Για όσα αναφέρω παραπάνω υπάρχουν σφραγισμένες επιστολές και αντιστοιχεί ηχητικό και οπτικό υλικό σε πληρεξούσιο δικηγόρο που αφορούν στη δραστηριότητα κύκλων της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής με εντολή να τις δημοσιοποιήσει όταν δημοσιευτεί και η τελευταία αυτή διαθήκη μου και να προστατεύσει τη γυναίκα και το παιδί μου.

Αν κάποιος τολμήσει να αμφισβητήσει αυτά που γράφω, εξουσιοδοτώ το δικηγορικό γραφείο να δημοσιοποιήσει και τα ηχητικά και άλλα κυρίως οπτικά ντοκουμέντα» αναγράφεται στην εν λόγω σελίδα και είναι φανερό πως ο γραφικός του χαρακτήρας μαρτυρά την ήδη τότε ταλαιπωρημένη υγεία του.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share