Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

Σοκάρει η εικόνα του Άκη Τσοχατζόπουλου: Ανατριχιαστικό βίντεο λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του

Ζητάει συγγνώμη από το παιδί του

7 Σεπτεμβρίου 2022 11:32
Σοκάρει η εικόνα του Άκη Τσοχατζόπουλου: Ανατριχιαστικό βίντεο λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Άκη μου, είναι Δευτέρα πρωί πρωί και αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω συγγνώμη για όποια στενοχώρια σου δημιούργησα και εσένα και της μητέρας σου». Ένα βίντεο – ντοκουμέντο προβλήθηκε στο Πρωινό την Τετάρτη (7/9). Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του, άρρωστος κι εξαντλημένος, ζητάει συγγνώμη από το παιδί του για όσα έχει τραβήξει εξαιτίας του.

Δείτε επίσης: Άκης Τσοχατζόπουλος: Αυτός είναι ο χαρτοφύλακας που έκρυβε όλη την αλήθεια - Το παρασκήνιο πίσω από τις διαθήκες (Video)

«Άκη μου, είναι Δευτέρα πρωί πρωί και αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω συγγνώμη για όποια στενοχώρια σου δημιούργησα και εσένα και της μητέρας σου. Θα τα παλέψουμε μαζί όλα. Είσαι πάντα στην αγάπη μου», λέει στο βίντεο ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής, σημείωσε πως το τελευταίο διάστημα της ζωής του ο Άκης Τσοχατζόπουλος συνήθιζε να καταγράφει σε βίντεο όσα ήθελε να πει.

«Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου θέλει να αποκαταστήσει το όνομα του πατέρα του παιδιού της»

«Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου δεν έχει καμία αξίωση σε οικονομικό ή περιουσιακό στοιχείο. Η μοναδική της επιδίωξη είναι ότι θέλει να αφήσει πίσω της όλη αυτή την περιπέτεια, να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ανατροφή του παιδιού τους.

Έχει περάσει πάρα πολλά. Δεν προβάλει οικονομικές αξιώσεις, θέλει να αποκαταστήσει το όνομα του πατέρα του παιδιού της και συζύγου της ιδίας», σημείωσε κλείνοντας ο κ. Αλεξανδρής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share