Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επίθεση του Ρουβίκωνα στον Στέλιο Πέτσα: «Είναι φασίστες, ήταν μέσα η ανήλικη κόρη μου»

Νέες... ομορφιές της αναρχικής ομάδας

15 Σεπτεμβρίου 2022 07:33
Επίθεση του Ρουβίκωνα στον Στέλιο Πέτσα: «Είναι φασίστες, ήταν μέσα η ανήλικη κόρη μου»
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες... ομορφιές ήρθαν από την πλευρά όσων απαρτίζουν την αναρχική ομάδα του Ρουβίκωνα, η οποία επιτέθηκε στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα την νύχτα της Τετάρτης (14/9) προς Πέμπτη (15/9).

Ο Ρουβίκωνας πέταξε τρικάκια και έγραψε συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού του Στέλιου Πέτσα. Αιτία η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών «όποιος δεν προστατεύεται, πεθαίνει», για την οποία χθες (14/9) ζήτησε συγγνώμη με βίντεο που ανέβασε στο Twitter.

Η τοποθέτηση Πέτσα και οι προσαγωγές

Σε ανάρτησή του ο Στέλιος Πέτσας κάνει λόγο για φασιστική επίθεση, καθώς την ώρα εκείνη ήταν στο σπίτι η ανήλικη κόρη του.

«Η αποψινή φασιστική επίθεση στο σπίτι μου -την ώρα που βρίσκονταν μέσα η ανήλικη κόρη μου- ας προβληματίσει όσους καλλιεργούν το μίσος. Ο βανδαλισμός και η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική. Πρέπει να ενισχύσουμε το θεσμικό πλαίσιο που προστατεύει τη δημοκρατία μας από τέτοιες επιθέσεις», έγραψε ο Στέλιος Πέτσας σε ανάρτησή του στο Twitter.

Η αστυνομία έκανε τρεις προσαγωγές, σύμφωνα με την ΕΡΤ, με την κατάπτυστη αυτήν επίθεση φυσικά να μην είναι και η μόνη από τον Ρουβίκωνα.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share