Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα πήρε όλα πίσω ο Πέτσας: «Ατυχής δήλωση, ζητώ συγγνώμη»

Ανασκεύασε μετά το σάλο

14 Σεπτεμβρίου 2022 16:07
Τα πήρε όλα πίσω ο Πέτσας: «Ατυχής δήλωση, ζητώ συγγνώμη»
ΝΙΚΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέλιος Πέτσας προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων με τη δήλωσή του σχετικά με την «εκτόξευση» των τιμών του φυσικού αερίου, όπου μάλιστα ανέφερε πως «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών απολογήθηκε για την φράση του αυτή προς όποιον θεώρησε εαυτόν προσβεβλημένο, προσθέτοντας κι ένα σχόλιο για τις δύσκολες μέρες, που έρχονται.

«Χθες έκανα μια ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη.

Όπως και από τους συναδέλφους μου στην Κυβέρνηση, που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα, αντί να προβάλλουν την επιτυχημένη παρουσία του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το τεράστιο κυβερνητικό έργο για την στήριξη της κοινωνίας ώστε να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση ενωμένοι».

«Στα δύσκολα ο κόσμος διαλέγει Μητσοτάκη»

Σχετικά με το «φρένο» της κυβέρνησης για τις πρόωρες εκλογές και την πιθανότητα ανασχηματισμού και αλλαγής του εκλογικού νόμου, ο υπουργός ξεκαθάρισε προ μηνών αρχικά πως δεν υπάρχει καμία σκέψη και καμία προετοιμασία για την αλλαγή του εκλογικού νόμου.

«Στα δύσκολα ο κόσμος έχει επιλέξει τον πρωθυπουργό. Η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει ο πρωθυπουργός μετά από τρία χρόνια διακυβέρνησης είναι πρωτοφανής στα μεταπολιτευτικά χρονικά» δήλωσε ο κ. Πέτσας.

Σε ό,τι αφορά την πανδημία, ο υπουργός δεν θέλησε να κάνει κάποια εκτίμηση για το μέλλον, τόνισε ωστόσο πως η χώρα μας τα πήγε καλύτερα από άλλες πιο αναπτυγμένες ευρωπαϊκές χώρες, γιατί η κυβέρνηση άκουσε τις οδηγίες των ειδικών και μπόρεσε να πείσει την κοινωνία.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share