Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άδωνις Γεωργιάδης για ΔΝΤ: «Το έφερε το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και το διώχνει η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη» (Video)

«Επειδή πολλές φορές ακούω...»

7 Φεβρουαρίου 2022 10:53
Άδωνις Γεωργιάδης για ΔΝΤ: «Το έφερε το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και το διώχνει η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Να θυμήσουμε: Το ΔΝΤ το έφερε στην Ελλάδα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και το διώχνει από την Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό γράφει η ιστορία» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η πρώτος άνθρωπος που είπε στην Ελλάδα ότι είναι λάθος οι πολλαπλασιαστές του ΔΝΤ επί ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, και θα αναγκαστούν να τους αλλάξουν, ήταν ο Αντώνης Σαμαράς. Επειδή πολλές φορές ακούω για τα Ζάππεια κλπ» συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κόσμος δεν θέλει εκλογές, υποστήριξε ακόμη ο υπουργός Ανάπτυξης Επενδύσεων. Σε άλλο σημείο της παρέμβασής του ανέφερε: «Ο πληθωρισμός πράγματι είναι έντονο φαινόμενο παγκοσμίως. Στην Ελλάδα τον έχουμε σε ηπιότερη έκταση συγκριτικά με άλλες χώρες. Επηρεαζόμαστε λιγότερο από τους άλλους».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Επίσης, για τα προβλήματα που σημειώθηκαν από την κακοκαιρία «Ελπίδα» και την επόμενη ημέρα μίλησε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Σε ένα μήνα η πανδημία θα έχει τελειώσει, ο τουρισμός θα πάει καταπληκτικά»

Αντίστροφα μετράμε κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη για το τέλος της πανδημίας, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του, σε ένα μήνα θα μας αποχαιρετήσει, άρα δεν υπάρχει και λόγος να ανησυχούμε.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε αρχικά ότι «δεν πρέπει να μετράμε και δεν πρέπει ο οδηγός των αποφάσεών μας να είναι ο αριθμός των κρουσμάτων. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η πίεση στο σύστημα Υγείας. Μέχρι στιγμής δεν ακολουθεί τον αριθμό των κρουσμάτων» και μάλιστα ολοκληρώνοντας τη φράση του έφτυσε το πέτο του και χτύπησε και ξύλο για... γούρι.

Ερωτηθείς για την εστίαση και την ανησυχία των επαγγελματιών, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «η εστίαση να μην ανησυχεί. Είναι ο χώρος που δεν βρίσκει εργαζόμενους με το κυάλι. Σε έναν μήνα η πανδημία θα έχει τελειώσει, ο τουρισμός μας θα πάει καταπληκτικά»...

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share