Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τσίπρας: "Ακόμη μια παράσταση Μητσοτάκη με 17.000 νεκρούς – Ως εδώ η κοροϊδία"

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης "χτύπησε" ξανά μέσω Twitter

17 Νοεμβρίου 2021 13:06
Τσίπρας:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δήλωση μετά το τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη (18/11), όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω Twitter.

Ο ίδιος πρόσφατα είχε εξαπολύσει πυρά κατά του κ. Μητσοτάκη.

τσιπρασ-μητσοτακησ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε χαρακτηριστικά: "Μετά από τόσα διαγγέλματα αυτοθαυμασμού, με πανηγυρικούς για τη νίκη επί της πανδημίας και για το τελευταίο μίλι, αύριο ακόμη μια παράσταση, με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο. Ως εδώ όμως η κοροϊδία! Αμέσως μετά, θα κάνω δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ."

"Ζει στον δικό του κόσμο"

Στον "ιδιαίτερο συμβολισμό" του ξεκινήματος από τη Χαλκίδα, της "νέας πορείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τον ελληνικό λαό" αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας κατά την έναρξη της προγραμματισμένης ομιλίας του (5/11) από την Βόρεια Εύβοια, έναν τόπο που "έχει βιώσει με το πιο σκληρό τρόπο την εγκατάλειψη και την εγκληματική ανικανότητα της χειρότερης κυβέρνησης που έζησε η Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση", όπως είπε.

τσιπρασ-συριζα

"Από την Εύβοια της κυβερνητικής εγκατάλειψης, θέλουμε να ξεκινήσουμε να βάζουμε τα θεμέλια μιας νέας αρχής για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Συμμαχία. Μιας νέας αρχής για τη κοινωνία με την κοινωνία", τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, προαναγγέλλοντας μια μεγάλη περιοδεία το επόμενο διάστημα, με στόχο "να βρεθεί παντού":

"Σε κάθε Περιφέρεια, σε κάθε γωνιά μιας χώρας που αξίζει και μπορεί να έχει ένα καλύτερο μέλλον", σημείωσε και χαρακτήρισε ως "τελικό σκοπό", την ενδυνάμωση του κόμματος στην πορεία προς το 3ο συνέδριό του .

τσιπρασ-δηλωση

"Να ανοίξουμε τις πόρτες του σε νέα μέλη, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες και να ανοίξουμε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη στην επομένη εκλογική μάχη της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης", είπε σύμφωνα με το ΑΠΕ.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share