Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φώφη Γεννηματά: «Ούτε για μια στιγμή δεν... » - Οι τελευταίες στιγμές της ζωή της μέσα από τα μάτια των γιατρών

Ανατριχιάζουν με τις μαρτυρίες τους και τις περιγραφές τους

26 Οκτωβρίου 2021 08:21
Φώφη Γεννηματά: «Ούτε για μια στιγμή δεν... » - Οι τελευταίες στιγμές της ζωή της μέσα από τα μάτια των γιατρών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι γιατροί της Φώφης Γεννηματά ανατριχιάζουν με τις μαρτυρίες και τις περιγραφές τους για την μάχη και τις τελευταίες σιγμές της προέδρου του ΚΙΝΑΛ με τον καρκίνο. Παράλληλα, διαβάστε για το ποια είναι η επιθυμία της οικογένειάς της για την κηδεία της.

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά το μεσημέρι της Δευτέρας μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο έχει συγκινήσει το πανελλήνιο με τους περισσότερους να αναφέρονται με συγκινητικά λόγια για το σθένος που έδειξε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής με τη νόσο με την οποία έδινε μάχη τα τελευταία 13 χρόνια.

Παρόμοια είναι και η εικόνα που μεταφέρουν οι γιατροί της, σύμφωνα με τα ΝΕΑ, για την τελευταία μάχη με τον καρκίνο που έδωσε η Φώφη Γεννηματά στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στο οποίο εισήχθη στις 11 Οκτωβρίου. «Δεν λιποτάκτησε ούτε για μια στιγμή» λένε χαρακτηριστικά οι γιατροί της Φώφης Γεννηματά και για τις 14 ημέρες της τελευταίας νοσηλείας στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί που τη φρόντιζαν όλα αυτά τα χρόνια αναφέρονται στην Φώφη Γεννηματά με συγκίνηση περιγράφοντας «ως αξιοθαύμαστο τον τρόπο που πάλεψε με τη νόσο κρατώντας όχι μόνο μια αξιοπρεπή στάση αλλά συνδυάζοντας παράλληλα και έναν ηγετικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου μας» παρά του ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού πριν από χρόνια και έπειτα παρουσίασε υποτροπή.

Οι ίδιοι, σύμφωνα με τα ΝΕΑ, τονίζουν ότι η Φώφη Γεννηματά ακολούθησε τα θεραπευτικά σχήματα σαν «στρατιώτης» χωρίς να παραμελεί τον εαυτό της παρά τη δύσκολη καθημερινότητά της με αποτέλεσμα να χαρεί πολλά ποιοτικά χρόνια ζωής.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share