Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022

Νέο σκάνδαλο στα Κατεχόμενα: Κυκλοφόρησε κι άλλο ροζ βίντεο Τούρκου πολιτικού!

Σε συναγερμό όλοι στο ψευδοκράτος

21 Οκτωβρίου 2021 23:30
Νέο σκάνδαλο στα Κατεχόμενα: Κυκλοφόρησε κι άλλο ροζ βίντεο Τούρκου πολιτικού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νέο... ροζ σκάνδαλο «ξεσπά» στα Κατεχόμενα, καθώς μετά το βίντεο με πρωταγωνιστή τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους, ήρθε η ώρα να δημοσιευθεί ένα νέο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστή έναν στενό συνεργάτη του Σερντάρ Ντενκτάς, γιου του ιστορικού ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ραούφ Ντενκτάς.

Σύμφωνα με το alphanews.live, πρωταγωνιστής του νέου βίντεο είναι ο Τουζούν Τουναλί, βοηθός Γραμματέα και σημαίνων στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος του Ντενκτάς.

Το νέο επίμαχο βίντεο φέρνει συναγερμό

Το επίμαχο βίντεο δημοσιεύθηκε στο twitter από τον λογαριασμό «Deli Cavus», για τον οποίο ο Τούρκος καταζητούμενος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέκερ είχε προειδοποιήσει ότι κατέχει «αμαρτωλό» υλικό που κατάφερε να εξασφαλίσει ο ίδιος.

Στο βίντεο καταγράφονται εικόνες παρόμοιες με αυτές στο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ερσάν Σανέρ, με ερωτικές περιπτύξεις του κυρίου Τουναλί με γυναίκα, μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης πολλοί Τουρκοκύπριοι πολιτικοί κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» μετά τη δημοσιοποίηση των δύο βίντεο, όπως μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του alphanews.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share