Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Μετά την Ντόρα Μπακογιάννη: Ο πρώην βουλευτής που πάσχει επίσης από πολλαπλό μυέλωμα

Συγκινεί με το δημόσιο μήνυμά του

19 Οκτωβρίου 2021 17:43
Μετά την Ντόρα Μπακογιάννη: Ο πρώην βουλευτής που πάσχει επίσης από πολλαπλό μυέλωμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Είμαι ένας από τους 500», είχε αναφέρει στο δημόσιο μήνυμά της, μετά τη διάγνωση με καρκίνο, η Ντόρα Μπακογιάννη, κινητοποιώντας ωστόσο έναν πρώην βουλευτή, που επίσης πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα, να τοποθετηθεί.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης, με ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε ότι είναι ένας από τους 500 ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα στη χώρα του και έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης στη Ντόρα Μπακογιάννη στο οποίο τονίζει μεταξύ άλλων: «Θα βγούμε νικητές».

Το μήνυμα του Δημήτρη Γάκη για το πολλαπλό μυέλωμα

Η κίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη να αποκαλύψει μέσω των social media το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, φαίνεται πως ώθησε τον πρώην βουλευτή Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ, να δημοσιοποιήσει ότι πάσχει και ο ίδιος από πολλαπλό μυέλωμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Γάκη:

«Κυρία Μπακογιάννη.

Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα. Πριν από τρεις μήνες, τον Ιούλιο, υποβλήθηκα σε αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών από την ομάδα του κυρίου Δημόπουλου. Είναι μια άψογη, σε όλα της, ομάδα και πολύ καλοκουρδισμένη.

Τα πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά και συνεχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μετά την μεταμόσχευση.

Είναι σίγουρο ότι έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή είστε. Αντλούμε από τη δύναμη σας και διπλασιάζουμε τη δική μας.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Γάκης

πρώην βουλευτής του ΣυΡιζΑ».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share