Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Γιώργος Παπανδρέου: «Κατεβαίνω υποψήφιος»

Τι φέρεται να είπε στον Νίκο Ανδρουλάκη

18 Οκτωβρίου 2021 16:10
Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Γιώργος Παπανδρέου: «Κατεβαίνω υποψήφιος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη συνάντησή του με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να αποκάλυψε κι επίσημα τις προθέσεις του για να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. «Κατεβαίνω γιατί θέλω να μεγαλώσω την παράταξη» φέρεται να είπε ο κ. Παπανδρέου στον Ανδρουλάκη σύμφωνα με πηγές του reader.gr.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (18/10) κι ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να ζήτησε από τον εκ των υποψηφίων για την αρχηγία του κόμματος, να σταθεί στο πλευρό του, αποσύροντας ουσιαστικά την υποψηφιότητά του.

Γιώργος Παπανδρέου: Η ζωή στο εξωτερικό, τα μνημόνια και η κοινωνική κατακραυγή

Ωστόσο, ο Ηρακλειώτης Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, αφού τον ευχαρίστησε για τη συνάντηση και την ειλικρινή κουβέντα που είχαν, φέρεται να του διεμήνυσε ότι δεν προτίθεται να αποσυρθεί από την κούρσα για τη διεκδίκηση του προεδρικού θώκου της παράταξης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπως διαρρέεται από συνεργάτες του, συζήτησε σε καλό κλίμα με τον Γιώργο Παπανδρέου. Αναγνώρισε το ρόλο του πρώην πρωθυπουργού σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και υπογράμμισε την ανάγκη ενότητας της παράταξης. «Η διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας, ωστόσο, αφορά την επόμενη μέρα του Κινήματός μας. Αφορά το μέλλον της παράταξης και της χώρας. Η ανανέωση είναι πολιτικό και κοινωνικό αίτημα και βασική προϋπόθεση για την αναγέννησή μας» είπε ο κ. Ανδρουλάκης μετά το πέρας της συνάντησης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share