Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021

Η Λατινοπούλου στο πλευρό του Μπογδάνου! (photo)

«Πρέπει κάποτε να ξεπεράσουμε τα σύνδρομά μας απέναντι στον Κομμουνισμό»

7 Οκτωβρίου 2021 10:24
Η Λατινοπούλου στο πλευρό του Μπογδάνου! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου, που είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας πριν λίγους μήνες με αφορμή το... μανιφέστο της αξύριστης γυναικείας μασχάλης τις απόψεις της για τις «αποκρουστικές γυναίκες με τρίχες, ραγάδες και κυτταρίτιδα», υπερασπίστηκε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, για την αντικομμουνιστική ρητορική του εντός της Βουλής, που οδήγησε στη διαγραφή του.

Η κ. Λατινοπούλου σε ανάρτησή της παραδέχεται ότι η αντικομμουνιστική ρητορική είναι κάτι που λέγεται πίσω από κλειστές πόρτες και πηγαδάκια και θα πρέπει να κάποια στιγμή οι «σκληρές αλήθειες» εναντίον της Αριστεράς και του κομμουνισμού να λέγεται χωρίς συνέπειες από στόματα πολιτικών.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Θέλω κάποτε να ξεπεράσουμε τη φοβικότητα κ τα σύνδρομά μας απέναντι στην αριστερά κ τον κομμουνισμό. Οι σκληρές αλήθειες πρέπει μια μέρα να μπορούν να ειπωθούν χωρίς συνέπειες από το στόμα πολιτικών κ όχι να λέγονται μόνο σε πηγαδάκια πίσω από κλειστές πόρτες. Λυπάμαι».

«Οι δηλώσεις της Λατινοπούλου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες»

Την άποψη, ότι η τοποθέτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την εμφάνιση των γυναικών ήταν απρόσεκτη, εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο βουλευτής της ΝΔ, στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την φίλη του και πολιτεύτρια του κόμματος, επεσήμανε πως η ίδια... μπουρδουκλώθηκε σε σχέση με το μήνυμα που ήθελε να στείλει, αν και μάλλον έχει παραμείνει αμετανόητη.

«Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, αν η ομορφιά αυτή πηγάζει από μέσα. Η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Τα πρότυπα της ομορφιάς αλλάζουν με τα χρόνια.

Η γυναικεία όμως ομορφιά στο μάτι εκείνου που αγαπά την γυναίκα, μένει διαχρονική και αναλλοίωτη. Δεν υπάγεται ούτε σε προδιαγραφές και ούτε σε στάνταρ, λες και είναι αγωνιστικός ίππος η γυναίκα ή αυτοκίνητο. Οι γυναίκες όπως και οι άνδρες, είμαστε άνθρωποι και η ομορφιά ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με στανταρισμένα κουτάκια, που πρέπει κανείς να βάζει “τικ”» ανέφερε.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σε αυτόν εδώ τον κόσμο υπάρχει πολύς χώρος για τις κυρίες που θέλουν αξύριστες τις μασχάλες και τα πόδια τους, για τις κυρίες που θέλουν να κάνουν αποτρίχωση και χαλάουα.

Υπάρχει χώρος για τους άνδρες που θέλουν να είναι αποτριχωμένοι ή που θέλουν να ακολουθούν τη σχολή του Τζέιμς Μποντ του ’60. Δεν υπάρχει λόγος να ερίζουμε μεταξύ μας. Υπάρχει μια επιθετική διάθεση από αυτούς που για πολλούς που για πολλά χρόνια έχουν καταπιεστεί. Όμως δεν δικαιολογεί αυτό του να απαντάμε και εμείς εριστικά και διχαστικά.

Οι δηλώσεις της φίλης μου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες. Και δεν βοήθησαν ούτε οι διευκρινίσεις οι οποίες δόθηκαν. Η άποψή μου είναι αυτή ότι η ομορφιά δεν μπαίνει σε καλούπια, αυτή είναι η αποψή μου. Και η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε πολλά σχήματα, μεγέθη και χρώματα», κατέληξε.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share