Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Κορωνοϊός: Ο Θεόδωρος Κατσανέβας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο

Το μήνυμά του πριν την διασωλήνωση

3 Μαΐου 2021 09:12
Κορωνοϊός: Ο Θεόδωρος Κατσανέβας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες για τον πρώην βουλευτή Θεόδωρο Κατσανέβα, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνεμώνος στο Σισμανόγλειο, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο καθηγητής διαγνώστηκε θετικός στις 19 Απριλίου, ενώ στις 14 του ίδιου μήνα είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer. Παράλληλα, διαβάστε για την ινδική μετάλλαξη του ιού.

Διασωληνωμένος ο Θεόδωρος Κατσανέβας καθώς βρέθηκε θετικός τον κορωνοϊό

Μάλιστα, ο ίδιος είχε γράψει στο facebook του: «Προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο κορονοϊός αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα» και συνέχισε:

«Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ίσως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα»

Ο ίδιος δήλωνε αισιόδοξος «και αυτό συνιστώ σε όλες και όλους, με την παραίνεση να κάνουν όλοι το εμβόλιο και τα τεστ».

«Οι όποιες ελαχιστότατα πιθανές παρενέργειες από εμβόλια, είναι ασυγκρίτως ελάχιστες σε σχέση με τους κινδύνους της μάστιγας του Covid. Και το λέω εγώ από παράδοση αντισυστημικός, γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες σκοτεινές δυνάμεις που κρύβονται πίσω από την πανδημία, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ορισμένες πολυεθνικές εταιρείες πλουτίζουν. Αυτό είναι το λιγότερο αναγκαίο κακό, σε μια εποχή που πολύ πλουτίζουν με μύριους όσους τρόπους και η χώρα μας υποφέρει από πολλές κυρίως οικονομικές πληγές» συμπλήρωνε ο κ. Κατσανέβας.

Η κατάσταση της υγείας του σημείωσε επιδείνωση και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την διασωλήνωση.

Ποιος είναι ο Θεόδωρος Κατσανέβας

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947, και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Warwick της Βρετανίας λαμβάνοντας Μ.Α. στις Εργασιακές Σχέσεις και στο London School of Economics λαμβάνοντας διδακτορικό δίπλωμα στην Οικονομική της Εργασίας.

Είναι Έλληνας πανεπιστημιακός και πολιτικός. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ο.Α.Ε.Δ. (1981-1985), Διοικητής του Ι.Κ.Α. (1985-1989) και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική περιφέρεια Β' Αθήνας (1989-2004).

Για ένα διάστημα ήταν γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου, ως σύζυγος της κόρης του Σοφίας. Από τον Μάιο του 2013 είναι πρόεδρος του κόμματος Δραχμή, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share