Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιώργος Φραγγίδης: Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ - Είχε κάνει το εμβόλιο εδώ και 2,5 μήνες (photo)

Αναλυτικά η ανάρτηση του βουλευτή ΚΙΝΑΛ

23 Απριλίου 2021 19:58
Γιώργος Φραγγίδης: Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ - Είχε κάνει το εμβόλιο εδώ και 2,5 μήνες (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Φραγγίδης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γνωστοποίησε τους ακολούθους του πως διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και σπεύδει, επίσης, να ενημερώσει πως είχε κάνει το εμβόλιο εδώ και 2,5 μήνες. Επίσης, θετικός στον κορωνοϊό είχε διαγνωστεί και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ειδικότερα, ο βουλευτής υποστηρίζει πως έχει κάνει το εμβόλιο εδώ και 2,5 μήνες (χωρίς να διευκρινίζει αν έχει ολοκληρώσει και τη δεύτερη δόση) και, όπως εξηγεί, οι πιθανότητες να μεταδώσει τον ιό δεν είναι μεγάλες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του βουλευτή ΚΙΝΑΛ:

«Φίλες και φίλοι,

Μετά από κάποια ήπια συμπτώματα που είχα, έκανα σήμερα μοριακό τεστ για τον κορωνο’ι’ό και βγήκε θετικό. Έχω κάνει το εμβόλιο εδώ και 2,5 μήνες και οι πιθανότητες να μεταδώσω τον ιό δεν είναι μεγάλες (σύμφωνα μάλιστα με τους Ισραηλινούς ειδικούς, ένας εμβολιασμένος ενδέχεται να νοσήσει ελαφρά αλλά όχι να μεταδώσει τον κορωνο’ι’ό).

Ωστόσο, θεωρώ χρέος μου απέναντι στην κοινότητα, εκτός από την απαραίτητη ενημέρωση που ήδη έχω κάνει στον ΕΟΔΥ, να το γνωστοποιήσω και μέσω του Facebook. Φυσικά, θα ακολουθήσω τον απαραίτητο χρόνο καραντίνας.

Ο ιός είναι πολύ πονηρός και ανθεκτικός και πρέπει να προσέχουμε πολύ. Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα, με υγεία και υπομονή. Όλα θα πάνε καλύτερα».

Γιώργος Φραγγίδης -Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

  • Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. του νομού Κιλκίς (Ιούνιος 2011 – Μάιος 2012).
  • Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής του νομού Κιλκίς (εκλογές 2019).
  • Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων.
  • Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.
  • Μέλος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για το περιεχόμενο και τις διαδικασίες σύναψης των διατλαντικών εμπορικών συμφωνιών.
  • Υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής.
 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share