Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Τι έγραψε στο Twitter

19 Μαρτίου 2021 19:39
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Προχθές διαγνώστηκα με κορωνοϊό. Ευτυχώς, δεν έχω κολλήσει κανέναν», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή του ο κ. Μπογδάνος και πρόσθεσε:

«Είμαι, βεβαίως, σε καραντίνα στο σπίτι και μέχρι τώρα τα συμπτώματα εκδηλώνονται ήπια. Και αυτό θα το αντιμετωπίσουμε. Πρώτα ο Θεός, όλα θα πάνε καλά!».

Δείτε την ανάρτηση:

Ενώ, εμπρηστική επίθεση είχε σημειωθεί τον προηγούμενο μήνα στο σπίτι του.

Μπογδάνος για υπόθεση Λιγνάδη: Aν ήμουν Μενδώνη θα είχα παραιτηθεί! (Video)

Χωρισμένη σε «στρατόπεδα» φαίνεται πως είναι η Νέα Δημοκρατία όσον αφορά στη στάση της Λίνας Μενδώνη σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Μετά την Ελίζα Βόζενμπεργκ, την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Θάνο Πλεύρη, στον «χορό» μπήκε και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος υποστήριξε πως αν ήταν στη θέση της υπουργού Πολιτισμού θα είχε παραιτηθεί.

«Εάν ήμουν υπουργός Πολιτισμού και είχε ξεσπάσει αντίστοιχο σκάνδαλο με αυτό του Δημήτρη Λιγνάδη κατά τη θητεία μου, θα είχα θέσει σε διαθεσιμότητα τον ίδιο και την παραίτησή μου στη διάθεση του προέδρου», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, έσπευσε ωστόσο να διευκρινίσει πως αυτό «δεν σημαίνει ότι φταίει η κα Μενδώνη», αλλά «κάποιες φορές καλείσαι να παραιτηθείς από ευθιξία, από κομματικό πατριωτισμό ή για να προστατέψεις τον αρχηγό».

«Είναι αυτό που κάποτε είχε πει η Ρένα Δούρου, αν γίνει στραβή στη βάρδια σου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Υπενθυμίζεται πάντως χθες ότι η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ανέφερε ότι η κυβέρνηση στηρίζει την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, χαρακτηρίζοντας απλά «ατυχή» τη δήλωση ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, «είναι επικίνδυνος».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share