Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Πέθανε ο Νίκος Καϊμάκης

Θρήνος στο συνδικαλιστικό χώρο

29 Μαρτίου 2021 20:47
Πέθανε ο Νίκος Καϊμάκης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Το θρήνο προκάλεσε στον χώρο του συνδικαλισμού ο θάνατος του Νίκου Καϊμάκη, που αποτέλεσε στέλεχος της ανανεωτικής Αριστεράς, με το ΠΑΣΟΚ επίσης να δέχεται μεγάλη απώλεια.

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε ο πρόεσδος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

ΣΥΡΙΖΑ για Νίκο Καϊμάκη

Νίκος Καϊμάκης: Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για το θάνατό του

«Εμβληματικός συνδικαλιστής της Αριστεράς, από το χώρο του ΚΚΕ Εσωτερικού, στέλεχος του Συνασπισμού, κοινωνικός και πολιτικός μαχητής, ο Νίκος Καϊμάκης διακρίθηκε σε όλη του τη δύσκολη και σεμνή διαδρομή για τη συνέπεια, την ανιδιοτέλεια, την αφοσίωση στα ιδανικά της κοινωνικής δικαιοσύνης», σημείωσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αγωνιστές σαν τον σύντροφο Νίκο δίνουν νόημα με τη ζωή και τη δράση τους στη συνέχεια των αγώνων μας», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας και εξέφρασε συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του εκλιπόντος αναφέρει: «Ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας, παππούς, έχασε σήμερα τα ξημερώματα τη μάχη με τον καρκίνο, μια μάχη που έδωσε με το χαρακτηριστικό του πείσμα και συνέπεια για πάνω από ένα χρόνο. Θα αποτεφρωθεί, όπως επιθυμούσε, και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα καλέσουμε τους πολυάριθμους φίλους του σε πολιτικό μνημόσυνο. Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί για τις δωρεές σας στη Μέριμνα, που φροντίζει παιδιά που νοσούν βαριά.Τράπεζα Πειραιώς GR 58 0172 0530 0050 5304 5477 431».

Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με κορωνοϊό!

Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας νοσούν από κορωνοϊό. Συγκεκριμένα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς και ο βουλευτής Πειραιώς Δημήτρης Μαρκόπουλος έχουν νοσήσει από κορωνοϊό τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες ο κ. Μαρκόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και η περιπέτειά του ξεκίνησε από την περασμένη Πέμπτη.

Από την πλευρά του ο κ. Οικονόμου γνωστοποίησε την προηγούμενη Τρίτη ότι είναι θετικός, σημειώνοντας τις ενέργειες που έκανε για την ενημέρωση των επαφών του, αλλά και το γεγονός ότι έχει τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό.

«Υποβάλλομαι τακτικά σε μοριακό έλεγχο #Covid19 & πριν λίγο ενημερώθηκα ότι είμαι θετικός. Ήδη είμαι σε καραντίνα & δεν έχω συμπτώματα. Ενημέρωσα τις επαφές μου & ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών. Πλέον εργάζομαι από το σπίτι. Είμαι αισιόδοξος πως θα ξεπεράσω & αυτή την περιπέτεια», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

 Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με κορωνοϊό

Από την άλλη μεριά με ανάρτησή του στο facebook, ο βουλευτής Δωδεκανήσων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παππάς, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την πορεία της υγείας του, καθώς και τους ευχαρίστησε για τα αμέτρητα μηνύματα στήριξης, έπειτα από τη στιγμή που έκανε γνωστό ότι νοσεί από κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς, στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι όλοι όσοι ήρθε σε επαφή στην Κω, όπου και βρέθηκε είναι αρνητικοί στον ιό, ενώ αναμένεται και οι συνεργάτες του να υποβληθούν σε μοριακό τεστ προκειμένου να ανιχνευθεί τυχόν κρούσμα.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share