Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο Γιάννης Ραγκαβάνης

Θλίψη στο χώρο της πολιτικής

25 Μαρτίου 2021 14:54
Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο Γιάννης Ραγκαβάνης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Γιάννης Ραγκαβάνης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εισήχθη στο Νοσοκομείο με παθολογικά συμπτώματα που δεν ενέπνεαν ανησυχία όμως εξέπνευσε. Θρήνος επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο από το χαμό γνωστού ηθοποιού.

Υπήρξε ένα από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα και στο επιτελείο του πρώην υφυπουργού Κώστα Σπηλιόπουλου. Ήταν μέλος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ με μεγάλη δράση. Ήταν καθηγητής στην σχολή ΣΤΕΦ στο ΑΤΕΙ Πατρών.

Πέθανε ο Γιάννης Ραγκαβάνης

Πέθανε η Ελευθερία Κονδύλη, δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Η διοίκηση της ΕΡΤ, με θλίψη, ανακοίνωσε το θάνατο της Ελευθερίας Κονδύλη. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη τη συνάδελφο Ελευθερία Κονδύλη, η οποία έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε".

Η Ελευθερία Κονδύλη, από το 1990, εργάστηκε στον διοικητικό, οικονομικό και ενημερωτικό τομέα της ΕΡΤ, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, με επαγγελματισμό και ήθος. "Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους της" καταλήγει η ανακοίνωση. Παράλληλα, να σας θυμίσουμε ότι πέθανε και ο Γιώργος Γιαννακόπουλος.

θάνατος ΕΡΤ

ΕΡΤ - Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη τη συνάδελφο Ελευθερία Κονδύλη, η οποία έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η Ελευθερία Κονδύλη, από το 1990, εργάστηκε στον διοικητικό, οικονομικό και ενημερωτικό τομέα της ΕΡΤ, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, με επαγγελματισμό και ήθος.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους της.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share