Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δύσκολες στιγμές για τον Κώστα Καραμανλή - Η «άγρια» επίθεση που τον «τσάκισε»

Τι συνέβη;

2 Οκτωβρίου 2020 22:17
Δύσκολες στιγμές για τον Κώστα Καραμανλή - Η «άγρια» επίθεση που τον «τσάκισε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Κώστας Καραμανλής, με μια «άγρια» επίθεση, που σόκαρε την κοινή γνώμη να έχει «τσακίσει» τον πρώην πρωθυπουργό, που πρόσφατα έζησε το δικό του θρήνο.

Συγκεκριμένα, ο συγγενής και συνωνόματός του υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, είδε τον Ρουβίκωνα να κάνει παρέμβαση στο γραφείο του.

Τα άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, πέταξαν τρικάκια και αποχώρησαν.

Σε κείμενό τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν μεταξύ άλλων πως: «Στην κυβέρνηση θέλουν να υποβαθμίσουν τη δημόσια συγκοινωνία, τουλάχιστον στο κομμάτι του ΟΑΣΑ, έτσι ώστε να στρώσουν το έδαφος για ιδιωτικοποιήσεις».

«Να μην τολμήσετε να σκεφτείτε περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των μεταφορών. Να γίνουν άμεσες προσλήψεις οδηγών και να επιστρέψουν στην κυκλοφορία τα "παρκαρισμένα" οχήματα του ΟΑΣΑ», αναφέρουν σε άλλο σημείο.

Η «προφητεία» του Κώστα Καραμανλή για την Τουρκία: «H Ελλάδα δεν πρέπει να...» (Video)

Σε μία «προφητική» ομιλία του για την Τουρκία που θα μπορούσε να αντιστοιχεί και στο σήμερα, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στις 27/10/2019 είχε τονίσει ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να κάνει πίσω στις κόκκινες γραμμές της στα ελληνοτουρκικά και έστελνε μήνυμα: «Συστάσεις, λέει, να τα βρούμε με τους Τούρκους δεν γίνονται δεκτές».

«Η εμπειρία του παρελθόντος έχει δείξει ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να συρθεί ούτε να παρασυρθεί από τις μεθοδεύσεις της Τουρκίας και δεν πρέπει να επιτρέψει τη δημιουργία τετελεσμένων σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της. Πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα. Γιατί, ας μην γελιόμαστε, η υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων και των εθνικών συμφερόντων μας θα βασιστεί στις δικές μας δυνάμεις. Στην εμπέδωση αρραγούς εθνικού μετώπου και στη διασφάλιση της αποτρεπτικής ισχύος των ενόπλων μας δυνάμεων», είχε πει μεταξύ άλλων ο κ.Καραμανλής πριν από έναν χρόνο.

Επίσης, σε μια φοβερή προφητεία είχε προβεί πριν από αρκετά χρόνια ο Άγιος Παΐσιος, ο οποίος είχε αναφερθεί σε προσέγγιση του τουρκικού στόλου στην Ελλάδα, καθώς και το ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share