Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρήνος για τον Κώστα Καραμανλή

Σοκ

28 Σεπτεμβρίου 2020 23:23
Θρήνος για τον Κώστα Καραμανλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το νήμα της ζωής κόπηκε ξαφνικά για 44χρονο Λαμιώτη αστυνομικό, που είχε υπηρετήσει και στη φρουρά του Κώστα Καραμανλή, όταν ήταν πρωθυπουργός. Ενώ, θυμηθείτε την «προφητεία» του Κώστα Καραμανλή για την Τουρκία.

Ένα από τα καλύτερα παιδιά της Λαμίας που είχε φτιάξει τα τελευταία χρόνια τη ζωή του στην Αθήνα, ο Αλέξανδρος (Αλέκος) Μώρης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 44 του χρόνια.

Βρισκόταν στο σπίτι του στο Περιστέρι, όταν ξαφνικά φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του. Η γυναίκα του αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο που έφτασε πολύ γρήγορα στο σπίτι αλλά παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για τον Αλέκο, που έφυγε από τη Λαμία όταν πέρασε στην Αστυνομία. Δραστήριος και αγαπητός έφτασε να βρεθεί στη φρουρά του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Το χαμόγελό του και η διάθεση για προσφορά, θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του εκτός από την αγαπημένη του γυναίκα και δύο μικρά παιδιά. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 10:30’ το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Κοιμητήριο του Περιστερίου.

Αγνώριστος ο Κώστας Καραμανλής στην Βουλή με μακριά γένια και αχτένιστος

Ένας εντελώς διαφορετικός Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε στη Βουλή, για την ψηφοφορία σχετικά με τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον κ. Αγγελόπουλου.

Με γένια αρκετών ημερών και εμφανώς αδυνατισμένος ο κ. Καραμανλής, όπως και σε πρόσφατη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η Νατάσα Παζαΐτη, δεν πέρασε απαρατήρητος από τους συναδέλφους του αλλά και από τους φωτογράφους που έσπευσαν να αποθανατίσουν τη νέα εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες με την αλλαγή του Κώστα Καραμανλή στο Athensmagazine.gr:

Νατάσα Παζαΐτη: Η τοποθέτηση για τον καρκίνο που πρέπει να διαβάσετε

Με μια ανάρτησή της, η Νατάσα Παζαΐτη, αναφέρθηκε στον καρκίνο του μαστού και τη διάγνωσή του. Ένα κείμενο που όλες οι γυναίκες πρέπει να διαβάσουν.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, ως γνωστόν, ειδικεύεται στην ογκολογική και την επανορθωτική χειρουργική του μαστού. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει αφιερωθεί στο επάγγελμά της, το αγαπά, ενώ μάλιστα, έχει δημιουργήσει κι ένα υπερσύγχρονο ιατρείο (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του).

Έτσι συχνά - πυκνά δημοσιεύει στο Instagram της, φωτογραφίες που αφορούν το μαστό. Χθες (22/04) δημοσίευσε μια εικόνα, στην οποία φαίνεται μια γυναίκα που παλεύει και έγραψε στη λεζάντα:

"Οι έρευνες το επιβεβαιώνουν ξανά και ξανά: ο Καρκίνος του Μαστού αν προληφθεί σε πρώιμο στάδιο, αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Το 90% της πλήρους ίασης βασίζεται στην έγκαιρη διάγνωση. Η γνώση, λοιπόν, γύρω από την πρόληψη, τη διάγνωση και τα συμπτώματα του Καρκίνου του Μαστού είναι η δύναμή σου. #καρκινος_μαστου #διαγνωση #προληψη #ιαση #συμπτωματα #κεντρο_υγειας_μαστου #νατασα_παζαιτη"

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share