Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έρχεται μποϊκοτάζ προϊόντων: Η ακρίβεια σαρώνει και το ΙΝΚΑ αντιδρά

Τι προανήγγειλε το Ινστιτούτο Καταναλωτών

8 Φεβρουαρίου 2023 17:26
Έρχεται μποϊκοτάζ προϊόντων: Η ακρίβεια σαρώνει και το ΙΝΚΑ αντιδρά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ως αντίδραση στην ακρίβεια που υπάρχει στην αγορά τροφίμων και ιδιαίτερα στα προϊόντα γάλακτος, το ΙΝΚΑ - Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας ανακοίνωσε πως, μετά από απαίτηση των καταναλωτών, ξεκινάει μποϊκοτάζ στα τυροκομικά, γαλακτοκομικά, γάλατα, γιαούρτια από 13 Φεβρουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου 2023. Με την ευκαιρία, δείτε τι αλλάζει στις συντάξεις.

Σε σχετική ανακοίνωση το ΙΝΚΑ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ζητάμε από τους πολίτες καταναλωτές να μην αγοράζουν για μια εβδομάδα αυτά τα προϊόντα. Η δύναμη της αγοράς είμαστε εμείς οι πολίτες καταναλωτές. Ας φροντίσουμε το πορτοφόλι μας την τσέπη μας ας προστατέψουμε το εισόδημα που κάποιοι θέλουν να κλέψουν χωρίς ίχνος λογικής αλλά και ηθικής αφού παράλληλα μειώνουν τις ποσότητες στις ίδιες συσκευασίες προϊόντων. Από 13 Φεβρουαρίου ημέρα Δευτέρα έως 20 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή 2023 δεν αγοράζουμε προϊόντα γαλακτοκομικά γάλατα γιαούρτια τυροκομικά εγχώρια ή εισαγωγής».

Έρχεται μποϊκοτάζ προϊόντων: Η ακρίβεια σαρώνει και το ΙΝΚΑ αντιδρά

«Μποναμάς» έως 2.600 ευρώ - Νέο έκτακτο επίδομα επίδομα για ανέργους

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ εξασφαλίζει επίδομα έως 2.600 ευρώ σε άνεργες γυναίκες. Την ίδια ώρα, οικονομική ενίσχυση σε φοιτητές οι οποίοι ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες θα δώσει το Οικονομικό πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ προσκαλεί άνεργες γυναίκες ηλικίας έως 49 ετών να συμμετέχουν στο νέο πρόγραμμα κατάρτισης «Συμβουλευτική Υποστήριξη, Κατάρτιση και Πιστοποίηση στον κλάδο της Δημιουργικής Βιομηχανίας ως σύγχρονος πυλώνας του πολιτισμού για άνεργες γυναίκες ηλικίας έως 49 ετών», του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αφορά 2.000 γυναίκες έως 49 ετών και παρέχει υπηρεσίες:

  • Συμβουλευτικής
  • Επαγγελματικής κατάρτισης 520 ώρες στους τομείς ένδυσης & υπόδησης (120 ώρες Θεωρία και 400 ώρες πρακτικής άσκησης)
  • Πιστοποίησης των γνώσεων και δεξιοτήτων

Νέο έκτακτο επίδομα επίδομα για ανέργους

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share