Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τουρισμός για Όλους: Πότε θα ειδοποιηθούν οι 200.000 πρώτοι δικαιούχοι – Πότε η εξαργύρωση του voucher

Πώς θα ενημερωθούν οι δικαιούχοι

27 Ιουλίου 2022 10:10
Τουρισμός για Όλους: Πότε θα ειδοποιηθούν οι 200.000 πρώτοι δικαιούχοι – Πότε η εξαργύρωση του voucher
AΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑΡΕΚΙΑΝ / EUROKINNISI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα 27/7, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μάθουν τα αποτελέσματα της κλήρωσης του προγράμματος Τουρισμός για Όλους οι πρώτοι 200.000 δικαιούχοι που θα εισπράξουν εντός των επόμενων ημερών το ποσό των 150 ευρώ.

Πώς θα ενημερωθούν οι δικαιούχοι

Όπως ανέφερε η Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στην ΕΡΤ χτες Τρίτη, όσοι κληρωθούν θα λάβουν email προκειμένου να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και πότε θα πάρουν τις άυλες κάρτες με το ποσό των 150 ευρώ.

Μάλιστα, στα τέλη Σεπτεμβρίου θα γίνει και η δεύτερη κλήρωση του προγράμματος, που αφορά ακόμη 200.000 δικαιούχους. Στο σημείο αυτό τονίστηκε ότι 1,2 εκατομμύρια ήταν οι αιτήσεις που μπήκαν στο σύστημα.

Χρήσιμες πληροφορίες

Υπενθυμίζεται ότι τα βασικά στοιχεία του προγράμματος είναι η ατομική επιδότηση των 150 ευρώ που εξαργυρώνεται σε όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα της χώρας, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2022» καλύπτει αποκλειστικά και μόνο την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής. Δεν καλύπτονται τοπικές μετακινήσεις, ούτε δαπάνες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επίσης τα ποσά είναι ακατάσχετα, ασυμψήφιστα και αφορολόγητα τόσο για τους δικαιούχους, όσο και για τους παρόχους.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share