Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είμαστε και πλούσιοι και σπάταλοι και μίζεροι: 3 προκλητικές ατάκες της κυβέρνησης, μέσα σε 10 μέρες, που δείχνουν ότι έχει χαθεί η μπάλα!

Αντί να ζητήσουν συγνώμη στελέχη της κυβέρνησης κατηγορούν ευθέως για την ακρίβεια τους Έλληνες πολίτες

14 Φεβρουαρίου 2022 15:38
Είμαστε και πλούσιοι και σπάταλοι και μίζεροι: 3 προκλητικές ατάκες της κυβέρνησης, μέσα σε 10 μέρες, που δείχνουν ότι έχει χαθεί η μπάλα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ή παίζουν με τα νεύρα μας ή κάποιο άλλο πολιτικό παιχνίδι στις πλάτες του ελληνικού λαού! Αντί να ζητήσουν συγνώμη στελέχη της κυβέρνησης κατηγορούν ευθέως για την ακρίβεια τους Έλληνες πολίτες, αφού από την μια είναι πλούσιοι όσοι έχουν έστω και ένα αυτοκίνητο που μπορεί να έχουν αγοράσει μεταχειρισμένο για 500 ευρώ, αλλά και σπάταλοι καθώς δεν... κλείνουν φώτα και θερμοσίφωνα στα σπίτια τους και από την άλλη είναι μίζεροι γιατί κατηγορούν την κυβέρνηση για την ακρίβεια!

Αρχικά ήταν ο Θεώδορος Σκυλακάκης, στην συνέχεια ο Κώστας Σκρέκας και φυσικά από το... ανέκδοτο δεν γινόταν να λείπει ο Άδωνις Γεωργιάδης! Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και να ήθελε να εξοργίσει επίτηδες τους Έλληνες πολίτες μέσα σε 10 μέρες δεν είχε τόσο μεγάλο αποτέλεσμα!

Ας τα πάρουμε από την αρχή! Ήταν 4 του Φλεβάρη όταν ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος έχει τη νευραλγική θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών της Κυβέρνησης δήλωνε ευθέως πως κακώς οι Έλληνες "κλαίγονται" για την αύξηση στη τιμή των καυσίμων, αφού όποιος έχει αυτοκίνητο σ' αυτή την χώρα είναι πλούσιος.

Πάμε τώρα την περασμένη εβδομάδα! Πρωταγωνιστής αυτή την φορά ο Υπουργός Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο οποίος με αφορμή την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ βρήκε την λύση! Ποια είναι αυτή; Να μην είμαστε σπάταλοι και να μην ξεχνάμε ανοικτά φώτα και θερμοσίφωνα!

"Η προσπάθεια πρέπει να είναι η εξοικονόμηση. Δεν ξεχνάμε τον θερμοσίφωνα, δεν αφήνουμε ακόμα και ένα φως ανοιχτό. Όλα αυτά κοστίζουν στην τσέπη. Όλοι το ζούμε στο σπίτι αυτό", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υπουργός! Μάλιστα...

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σήμερα ήρθε ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης να μας πει και μίζερους που τολμάμε να "κλαφτούμε" για την ακρίβεια! «Φτάνει, φτάνει δεν θέλω άλλη μιζέρια, τη βαρέθηκα! Η μιζέρια κάνει κακό στην Ελλάδα, βλάπτει την πατρίδα η μιζέρια» είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης. Αυτά...

Συγνώμη κύριε Υπουργέ...

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share