Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Φορολοταρία: Κλήρωσε για 1.000 τυχερούς - Πώς θα δείτε αν κερδίσατε

Μήπως είστε στους χίλιους τυχερούς;

25 Φεβρουαρίου 2021 15:54
Φορολοταρία: Κλήρωσε για 1.000 τυχερούς - Πώς θα δείτε αν κερδίσατε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολοκληρώθηκε η 49η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας από το υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ για τις συναλλαγές του Ιανουαρίου 2021. Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Δείτε εδώ αν έχετε κερδίσει

Μετά την είσοδό τους σ’ αυτήν θα πρέπει να πατήσουν «κλικ» στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Παράλληλα δείτε και το σενάριο για κέρδη άνω των 100.000 ευρώ για τους τυχερούς της φορολοταρίας!

Πώς ενημερώνονται οι νικητές

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του. Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr. Είναι απαραίτητοι οι κωδικοί του taxisnet.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share