Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Ανακαλεί συμπλήρωμα διατροφής!

Προσοχή!

20 Μαρτίου 2019 13:42
Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Ανακαλεί συμπλήρωμα διατροφής!

Ο ΕΟΦ αποφάσισε την ανάκληση της παρτίδας 04338 του συμπληρώματος διατροφής Desert Dawn Aloe Vera.

Ο ΕΟΦ αποφάσισε την ανάκληση της πατρίδας 04338 του συμπληρώματος διατροφής Desert Dawn Aloe Vera με ημερομηνία λήξης 07/2020 με αριθμό γνωστοποίησης 69672/30-10-2008, λόγω του ότι κατά τη διάρκεια ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας διαπιστώθηκε διαφορετική απόχρωση μεταξύ διαφορετικών συσκευασιών της άνω παρτίδας καθώς και πύκνωμα.

Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη διακίνηση του προϊόντος στην Ελλάδα, ενημέρωσε για την εθελοντική της ανάκληση και ο ΕΟΦ στηρίζει την ενέργεια αυτή με την παρούσα απόφαση.

Οι αποδέκτες της συγκεκριμένης παρτίδας είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν το προϊόν, σύμφωνα με τις οδηγίες της εταιρείας. Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ,εφόσον ζητηθούν.

Να σας θυμίσουμε, ότι ο ΕΟΦ προχώρησε και σε ανάκληση καλλυντικών!

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Ανακαλεί άρον άρον πασίγνωστο προϊόν από τα φαρμακεία!

Η απόφαση του ΕΟΦ για την απόσυρση του γνωστού σπρέι, γίνεται “στα πλαίσια της προστασίας της δημόσιας υγείας».

Την ανάκληση των παρτίδων F145060A και F149040A του φαρμακευτικού προϊόντος HEXARHINAL,NASAL SPRAY HA 0.1%(1MG/ML) 10 ML με ημερομηνία λήξης 09/2020 και 10/2020 αντίστοιχα ανακοίνωσε ο ΕΟΦ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκου, η απόφαση εκδίδεται στα πλαίσια της προστασίας της δημόσιας υγείας και είναι προληπτική, δεδομένου ότι οι εν λόγω παρτίδες είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές του προϊόντος.

Σοκ από τον ΕΦΕΤ: Το παγωτό που περιέχει έκκριση από πρωκτικό αδένα!

“Ο Κ.Α.Κ. JOHNSON & JOHNSON ΕΛΛΑΣ αποφάσισε την ανάκληση λόγω αποτελεσμάτων εκτός προδιαγραφών σε μεταγενέστερες παρτίδες.

Η εταιρεία JOHNSON & JOHNSON ΕΛΛΑΣ., ως κάτοχος άδειας κυκλοφορίας του προϊόντος στην Ελλάδα, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες της, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά», προσθέτει ο ΕΟΦ.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

TAGS
 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share