Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Μεγάλη προσοχή: Διακοπή ρεύματος - Που και πότε θα πραγματοποιηθεί!

26 Σεπτεμβρίου 2017 15:05
Μεγάλη προσοχή: Διακοπή ρεύματος - Που και πότε θα πραγματοποιηθεί!

Διακοπές ρεύματος για σήμερα Τρίτη έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στην ακόλουθη λίστα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες των προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός!


Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, καθώς όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ, σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση. Αναλυτικότερα:

Νομός Ηρακλείου

8:00 – 11:00 Στη Θέρισσο στη Λ. Μίνωος από την οδό Στράβωνος έως την οδό Κ. Βάρναλη, Στενημάχου από την οδό Στράβωνος έως την οδό Κ. Βάρναλη, Λασαίας από την οδό Αστερουσίων μέχρι τη Λ. Μίνωος, Στράβωνος από τη Λ. Μίνωος έως την οδό Φιλιππουπόλεως.

8:00 – 13:00 Στο Ηράκλειο στη Θέρισσο στις οδούς Δ. Φραγκιαδάκη και Λεβήνου από Ματάλλων έως Ιφιγενείας, Ιφιγενείας, Περγάμου και Ματάλλων από Θερίσσου έως Λεβήνου.

11:30 – 14:30 Στο Μασταμπά, στις οδούς Τίτου Γεωργιάδη από την οδό Στεργιογιάννη μέχρι το Δημοτικό κήπο, Πινδάρου από την οδό Σορβόλου μέχρι την οδό Κονδυλάκη, Ψυχάρη, Θ. Διακόνου και Αντ. Γρηγοράκη από την οδό Γ. Γεννηματά έως την οδό Τίτου Γεωργιάδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου από τον Χρήστο Άρχο!

12:00 – 15:00 Στο Ηράκλειο στον Μασταμπά στην περιοχή της συμβολής των οδών Πατριάρχου Φωτίου και Στυλιανού Γεωργίου.

13:00 – 15:00 Στο Ηράκλειο στις Μεσαμπελιές στις οδούς Νίκης, Τσακάλωφ, Πεντηκοστής και Λευκίππου.

13:00 – 15:00 Στο Ηράκλειο στις Πατέλλες νότια του νεκροταφείου στην περιοχή της συμβολής των οδών Σόλωνος, Ελλησπόντου και Λαγκαδά.

Νομός Λασιθίου

11:00 – 11:30 Στις παρακάτω περιοχές της Ιεράπετρας: Λειβάδια, Γηροκομείο, Arion Palace, Tylissos Hotel, Περιστερας, Blue Sky, Ostria, Καθαράδες, Παπλίνου, Κάτεργο, Almyro Hotel, Αγ. Σαράντα, Βοθωνοι,

Πηγή: creta post

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share