ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Την παρέλαβε από το νοσοκομείο, την πήγε σπίτι και μετά την έπνιξε

Οικογενειακό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Την παρέλαβε από το νοσοκομείο, την πήγε σπίτι και μετά την έπνιξε
Έπνιξε την αδερφή του και κάλεσε την αστυνομία
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις γύρω από τη στυγερή δολοφονία που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 20/9 στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν ένας 50χρονος άνδρας έπνιξε την 59χρονη αδελφή του.

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο νωρίτερα την ίδια μέρα, όπου νοσηλευόταν από τις 9 Σεπτεμβρίου έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο αδελφός της ήταν εκείνος που την οδήγησε στο σπίτι, όπου λίγο αργότερα εκτυλίχθηκε η γυναικοκτονία.

Το έγκλημα έγινε περίπου στις 14:50, μέσα στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου στην οδό Αλεξάνδρειας 60, στη Χαριλάου. Εκεί, κατά πληροφορίες μετά από μια ασήμαντη αφορμή, ο 50χρονος αδερφός πήρε μια σακούλα και μετατρέποντάς την σε σχοινί, έπνιξε την άτυχη γυναίκα.

Δράστης και θύμα ήταν ετεροθαλή αδέλφια

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ομάδας «Ζ». Ο 50χρονος, ο οποίος λίγο νωρίτερα ομολόγησε ότι αφαίρεσε τη ζωή της αδελφής του, ήταν εκείνος που άνοιξε την πόρτα, ενώ το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν συγκλονιστικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν τυλιγμένο με σακούλες στο κεφάλι.

Μετά την ομολογία της πράξης του και τη σύλληψή του, δεν ανέφερε στους αστυνομικούς γιατί σκότωσε την αδελφή του και είπε πως θα καταθέσει μόνο με παρουσία δικηγόρου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Δράστης και θύμα ήταν ετεροθαλή αδέλφια, καθώς είχαν γεννηθεί από διαφορετική μητέρα. Η 59χρονη ζούσε μόνη της στο διαμέρισμα της οδού Αλεξάνδρειας, ενώ ο 50χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών, παντρεμένος και ζει σε διαφορετική περιοχή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο αδέρφια γενικά είχαν καλές σχέσεις ενώ δεν υπάρχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρείο ή ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας για κανέναν από τους δύο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου