ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος τοποθετείται για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Μου πέρασε από το μυαλό να αποσύρω τη μήνυση»

Στέφανος Παπαδόπουλος - Γιώργος Μαζωνάκης
Ο Στέφανος Παπαδόπουλος «σπάει» τη σιωπή του για τον Μαζωνάκη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η δικαστική υπόθεση που αφορά τη μήνυση του Στέφανου Παπαδόπουλου κατά του Γιώργου Μαζωνάκη συνεχίζει να απασχολεί τη δημόσια συζήτηση, με τον νεαρό τραγουδιστή να σπάει τη σιωπή του και να περιγράφει το βάρος που κουβαλά από τη στιγμή που επέλεξε να προσφύγει στη Δικαιοσύν

Όσα ανέφερε ο τραγουδιστής

Μιλώντας στην εκπομπή Buongiorno, ο 21χρονος παραδέχτηκε ότι υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκε σοβαρά να αποσύρει τη μήνυση. Όχι επειδή αμφισβήτησε την απόφασή του, αλλά λόγω της ψυχολογικής πίεσης που ακολούθησε. «Κοίτα, είμαι σε μια φάση που προσπαθώ να ορθοποδήσω. Δεν θα σου πω πως είμαι κάθε μέρα καλά, υπάρχουν και δύσκολες στιγμές, αλλά νιώθω ότι έκανα το σωστό για να μπορώ να κοιτάω τον εαυτό μου το βράδυ στον καθρέφτη πριν ξαπλώσω και να λέω “κοιμήσου ήσυχος”», απάντησε αρχικά ο τραγουδιστής όταν ερωτήθηκε για την ψυχική του κατάσταση και πρόσθεσε:

«Η αλήθεια είναι πως μου πέρασε από το μυαλό να αποσύρω τη μήνυση. Όταν μιλάς για ένα σου βίωμα και έχεις τόσο πολύ πόλεμο, σε λυγίζει καλώς ή κακώς. Ο κόσμος κρίνει πολύ εύκολα και πολύ αυστηρά, χωρίς να γνωρίζει το υπόβαθρο. Εμένα η γιαγιά μου πάντα μου έλεγε “όταν κλείνει μια πόρτα, ποτέ μην κόβεις το χέρι σου για κανέναν”. Εντάξει, εγώ επειδή δεν έχω το ίδιο κύρος από τη στιγμή που δεν έχω την ίδια δισκογραφία, δεν είμαι στα σπίτια του κόσμου, είναι πασιφανές ότι θα με κρίνουν πιο αυστηρά και πιο δύσπιστα.

Από τη μέρα που έκανα τη μήνυση και μετά, με πλησίασε πολύς κόσμος μέσω των social να μου πει τη δικιά του ιστορία. Μου εκμυστηρεύτηκαν τις δικές τους ιστορίες που είχαν να κάνουν είτε με μαέστρους, με μάνατζερ, μαγαζάτορες, αλλά και άλλους συναδέλφους. Ξέρεις όμως τι είναι αυτό που με πληγώνει; Ότι δεν μιλάνε. Και δεν μιλάνε όχι επειδή δεν έχουν κάτι να πουν, επειδή είδαν την αντιμετώπιση που είχα εγώ», παραδέχτηκε ακόμα ο Στέφανος Παπαδόπουλος.

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος
Οι εξελίξεις στη μήνυση του Παπαδόπουλου

Οι εξελίξεις στην υπόθεση

Σε νομικό επίπεδο, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Το υπόμνημα που επρόκειτο να κατατεθεί στις αρμόδιες αρχές δεν υποβλήθηκε, καθώς ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ζήτησε προθεσμία για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Παράλληλα, ο εισαγγελέας ζητά πιο συγκεκριμένα στοιχεία, όπως ακριβείς ημερομηνίες, ώρες και λεπτομερή περιγραφή των φερόμενων περιστατικών, ώστε να προχωρήσει η διερεύνηση. Ο Στέφανος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν τον φοβίζει το ενδεχόμενο μιας αντίδρασης από την άλλη πλευρά, ακόμη και αν αυτή πάρει τη μορφή μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ποιος είναι ο 21χρονος τραγουδιστής που κατήγγειλε τον Γιώργο Μαζωνάκη για ασέλγεια

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος, ένας 21χρονος τραγουδιστής που κάνει τα πρώτα του βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων της Ευελπίδων, καταθέτοντας επίσημα μήνυση κατά του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Η κίνηση αυτή, η οποία έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς την έκδοση ανακοινώσεων, σηματοδοτεί την έναρξη μιας υπόθεσης που αναμένεται να απασχολήσει έντονα τις δικαστικές αρχές το επόμενο διάστημα.

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος δεν είναι άγνωστος στο περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς οι δύο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί στο ίδιο σχήμα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας κατά την περασμένη σεζόν. Μάλιστα, η σχέση τους φαινόταν, τουλάχιστον επιφανειακά, να διέπεται από αμοιβαίο σεβασμό, κάτι που αποτυπώθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι χαρακτηριστικό πως στις 29 Ιουνίου 2025, ο νεαρός τραγουδιστής είχε αναρτήσει στο Instagram φωτογραφία από την τούρτα των γενεθλίων του, η οποία απεικόνιζε τους δύο άνδρες μαζί από την περίοδο της κοινής τους καλλιτεχνικής πορείας.

Ωστόσο, πίσω από τις χαμογελαστές φωτογραφίες φαίνεται πως υπήρχε ένα σκοτεινό παρασκήνιο. Σύμφωνα με το περιεχόμενο της μήνυσης, τα γεγονότα που καταγγέλλονται τοποθετούνται χρονικά στον περασμένο Μάρτιο. Η αντίθεση ανάμεσα στην ανάρτηση του Ιουνίου και τα γεγονότα του Μαρτίου προκαλεί ερωτήματα, όμως το περιβάλλον του 21χρονου εξηγεί ότι η καθυστέρηση στην προσφυγή στη Δικαιοσύνη οφείλεται σε καθαρά πρακτικούς και οικονομικούς λόγους.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου