Ο διπλός ρόλος της υπηρέτριας στο «Παρά Πέντε» ήρθε… κατά λάθος: Η αποκάλυψη της Πόπης Χριστοδούλου στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη

Άλλη μια απώλεια θρηνεί η οικογένεια της σειράς «Παρά Πέντε». Μετά τον Γεράσιμο Μιχελή, έφυγε από τη ζωή η Πόπη Χριστοδούλου, η ηθοποιός που ενσάρκωσε τη Ρίτσα, μία από τις δίδυμες υπηρέτριες της Ντάλιας.
Τα τελευταία χρόνια, η Πόπη Χριστοδούλου δίδασκε στη δραματική σχολή του Παναγιώτη Καποδίστρια, στενού της φίλου, ο οποίος έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου της.
Η Ρίτσα-Μάρθα για το ρόλο που είχε στο «Παρά Πέντε»
Στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη», προ διετίας, η Πόπη Χριστοδούλου περιέγραψε λεπτομέρειες του ρόλου που είχε στην σειρά. Για τον ρόλο που είχε στο πετυχημένο σίριαλ του Mega σημείωσε η ηθοποιός ότι «η πρόταση ήταν ξαφνική, καθώς στην αρχή είχαν σκεφτεί να βάλουν έναν κομπάρσο».
«Ο ρόλος δεν ήταν από την αρχή να είναι διπλός. Ήξερα ότι είχα το ρόλο της Ρίτσας. Ανακαλύπτουμε γύρω στο 3ο επεισόδιο ότι η Σμαράγδα με λέει Μάρθα. Ο σκηνοθέτης μας είπε ότι υπάρχει η δίδυμη αδερφή», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».
Μιλώντας η ηθοποιός για την σειρά θυμήθηκε ότι η πιο έντονη σκηνή ήταν όταν έπρεπε να γίνει Ντάλια. «Είχα πάρα πολύ μεγάλο κείμενο και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ». Καταλήγοντας δήλωσε: «Ένα reunion του ”Πάρα πέντε” θα ήταν πάρα πολύ καλή ιδέα».






0 ΣΧΟΛΙΑ