Νέα τροπή στο φονικό στα Βορίζια: Βίντεο δείχνει τον γαμπρό του Καργάκη να πυροβολεί στη διάρκεια της συμπλοκής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του αιματηρού περιστατικού στα Βορίζια Ηρακλείου, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. έχει στην κατοχή της βίντεο που καταγράφει τον 43χρονο γαμπρό του Φανούρη Καργάκη, ο οποίος σκοτώθηκε στη συμπλοκή, να πυροβολεί την ώρα των πυροβολισμών.
Αναμένονται σύντομα νέες συλλήψεις
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο επίμαχο υλικό φαίνεται ο άνδρας να βρίσκεται σε υψηλότερο σημείο του χωριού, κοντά σε κατοικίες συγγενών του 39χρονου, ενώ ακούγονται συνεχόμενοι πυροβολισμοί προς την κατεύθυνση όπου εκτυλίχθηκε το αιματηρό περιστατικό.
Η αστυνομία, που ήδη έχει συλλάβει τον 43χρονο για παράνομη κατοχή όπλων τα οποία εντοπίστηκαν σε σπηλιά ιδιοκτησίας του, φέρεται να τον έχει πλέον ταυτοποιήσει ως ενεργό συμμετέχοντα στη συμπλοκή του περασμένου Σαββάτου. Το βίντεο έχει ήδη παραδοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ οι αρχές αναζητούν το καλάσνικοφ από το οποίο προήλθαν τα φονικά πυρά που σκότωσαν την 56χρονη Ευαγγελία Φραγκιαδάκη.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 43χρονου
Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η αστυνομία αναφέρει για τον 43χρονο γαμπρό του Καργάκη: Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας 43χρονος ημεδαπός, ως εμπλεκόμενος στο ένοπλο περιστατικό σε οικισμό του Ηρακλείου Κρήτης, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο ατόμων. Σημειώνεται ότι, ο ανωτέρω συνελήφθη σήμερα καθώς σε υπαίθριο χώρο ιδιοκτησίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε οπλισμός, φυσίγγια κ.α. αντικείμενα.
Διαβάστε επίσης
Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία στο πλαίσιο του αυτοφώρου και θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ το προανακριτικό υλικό που αφορά τη συμμετοχή του και τον ρόλο του στο ένοπλο περιστατικό υποβλήθηκε στην ανακριτική Αρχή για τα περαιτέρω. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.






0 ΣΧΟΛΙΑ