ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Μέλημά μου να γίνει καλά»: Ο 36χρονος φίλος του Μουγκοπέτρου υποστηρίζει πως δεν γνώριζε ότι του έδωσε κροτίδα

«Μέλημά μου να γίνει καλά»: Ο 36χρονος φίλος του Μουγκοπέτρου υποστηρίζει πως δεν γνώριζε ότι του έδωσε κροτίδα
Ο 36χρονος φίλος του Μουγκοπέτρου υποστηρίζει πως δεν γνώριζε ότι του έδωσε κροτίδα
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Με το βλέμμα στραμμένο στην υγεία του Άρη Μουγκοπέτρου, ο 36χρονος φίλος του μουσικού που του έδωσε την κροτίδα, μίλησε δημόσια για το ατυχές περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, στο χωριό Τριπόταμα της Αχαΐας.

Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Ο ίδιος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές το βράδυ της Τετάρτης και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα, υποστηρίζοντας ότι δεν ήξερε πως κρατούσε στα χέρια του κροτίδα. Όπως ανέφερε, νόμισε πως πρόκειται για πυρσό διασκέδασης και όχι για επικίνδυνο εκρηκτικό αντικείμενο.

«Πρωταρχικό μου μέλημα είναι να γίνει καλά ο φίλος μου. Ό,τι είχα να πω, το κατέθεσα ενώπιον των Αρχών χθες το βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο newsit.gr, εκφράζοντας την αγωνία του για τον τραυματισμένο φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος ισχυρίζεται ότι βρήκε το αντικείμενο στο δάπεδο του κέντρου και το έδωσε στον Άρη χωρίς να γνωρίζει τι πραγματικά ήταν. Η συνέπεια ήταν δραματική: η κροτίδα εξερράγη στα χέρια του μουσικού, προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό και απώλεια δαχτύλων.

Παρότι στο παρελθόν οι δύο άνδρες εμφανίζονταν μαζί σε δεκάδες στιγμές διασκέδασης, με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αποδείκνυαν τη στενή τους σχέση, σήμερα φαίνεται πως υπάρχει απόσταση μεταξύ τους. Ο 36χρονος, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «ασύλληπτος» στα social media, δεν έχει επισκεφθεί ούτε επικοινωνήσει με τον τραυματισμένο φίλο του από το νοσοκομείο.

Πηγή: newsit.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου