Μαγνησία: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν γυναίκα – Φώναζε για βοήθεια αλλά κανένας δεν παρενέβη

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε προχθές(16/8) το μεσημέρι στην περιοχή Καλά Νερά Μαγνησίας, κοντά στο Καρνάγιο και λίγο μετά τα ΚΑΑΥ, όταν μια γυναίκα δέχθηκε επίθεση από δύο αδέσποτα σκυλιά.
Κανένας περαστικός δεν αντέδρασε
Σύμφωνα με το gegonota.news, η γυναίκα υπέστη τραύματα από δαγκώματα και χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο για περίθαλψη. Παρά τις φωνές της για βοήθεια, κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν επενέβη, γεγονός που ενίσχυσε το αίσθημα φόβου, ανασφάλειας και εγκατάλειψης που ένιωσε.
Όπως επισημαίνουν κάτοικοι που διαμένουν στην περιοχή των Καλών Νερών το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα είναι χρόνιο, ενώ οι ίδιοι οι κάτοικοι συχνά διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν εφαρμοστεί επαρκή μέτρα προστασίας από τον Δήμο. Η παθούσα έχει ήδη υποβάλει επίσημη καταγγελία στον Δήμο, ζητώντας άμεση παρέμβαση για την αποφυγή ανάλογων περιστατικών, ενώ δηλώνει ότι θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της για την προστασία της.






0 ΣΧΟΛΙΑ