ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Μ. Σφακιανάκης για απάτες μέσω AI: «Το παιδί σας μπορεί να είναι σε ένα ερωτικό βίντεο και να το έχει δει όλο το σχολείο»

Μ. Σφακιανάκης για απάτες μέσω AI: «Το παιδί σας μπορεί να είναι σε ένα ερωτικό βίντεο και να το έχει δει όλο το σχολείο»
Απάτες με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης (AI)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Μανώλης Σφακιανάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» και μίλησε για τις απάτες με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Απάτες με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

«Έχω διαχειριστεί παιδάκια που έχουν AI πρόβλημα, γίνεται bullying μέσω του AI. Τα παιδάκια κάνουν τις φατσούλες που θέλουν, τις παίρνουν από τα κοινωνικά δίκτυα και τις βάζουν σε ερωτικά βίντεο, στη συνέχεια τις διαμοιράζουν στα σχολεία. Άρα καταλαβαίνετε ότι το παιδί σας μπορεί να είναι σε ένα ερωτικό βίντεο και να το έχει δει όλο το σχολείο», ανέφερε ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης.

Η Πωλίνα Ζέρβα, ψυχοθεραπεύτρια – διευθύντρια του «The Crime Lab» συνέχισε τη συζήτηση λέγοντας: «Έχει έρθει οικογένεια για να διαπιστωθεί κατά πόσο το παιδί είναι ή όχι μέσα στο βίντεο. Οι γονείς δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι αυτό το πράγμα δεν έχει συμβεί»

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου