Κολωνός: Οδηγός πάτησε με το λεωφορείο συνάδελφό του μετά από έντονο καβγά

Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό συνέβη στον Κολωνό το βράδυ της Παρασκευής (11/07), όταν ένας 58χρονος οδηγός λεωφορείου τραυμάτισε με το όχημά του έναν 46χρονο συνάδελφό του, έπειτα από έντονη φραστική αντιπαράθεση.
Τον παρέσυρε με το λεωφορείο
Το συμβάν εκτυλίχθηκε στη διασταύρωση των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Αμφιπόλεως, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα εκτός υπηρεσίας, δίπλα στα σταθμευμένα λεωφορεία. Ο 46χρονος, στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από το σημείο με τη μηχανή του, βρέθηκε υπό καταδίωξη από τον 58χρονο, ο οποίος επιβιβάστηκε στο λεωφορείο και τον χτύπησε με το όχημα.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται με τραύματα στα χέρια και στα πόδια. Ο δράστης συνελήφθη από τις Αρχές και κρατείται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κολωνού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.






0 ΣΧΟΛΙΑ