Κηδεία Γιώργου Παυλάκη: Οδύνη στο τελευταίο αντίο του οπερατέρ του ΑΝΤ1 που «έφυγε» την ώρα του ρεπορτάζ

Το πρωί της Παρασκευής 19 Σεπτεμβρίου 2025, συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι του χωριού αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Παυλάκη, καμεραμάν του ΑΝΤ1, στην κηδεία που τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα στο Μεσολόγγι. Ο ξαφνικός θάνατός του βύθισε σε βαθιά θλίψη την τοπική κοινωνία, το χώρο των ΜΜΕ και ιδιαίτερα την αγαπημένη του γενέτειρα.
Θλίψη στην κηδεία του Γιώργου Παυλάκη
Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης μέλη της Φιλαρμονικής «Διονύσιος Σολωμός», την οποία ο Γιώργος υποστήριζε μέσα από τη δουλειά του. Σύμφωνα με το agriniopress.gr, μέλη της φιλαρμονικής είναι και τα παιδιά του εκλιπόντος.
Ο Παυλάκης βρισκόταν στη Φωκίδα, όπου κάλυπτε μαζί με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φλαμή ρεπορτάζ σχετικά με τη χαμηλή στάθμη του φράγματος του Μόρνου, όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό.
Κατά την επιστροφή τους από το χωριό Κάλλιο με κατεύθυνση το Λιδωρίκι, και ενώ επέβαιναν σε ξεχωριστά οχήματα, ο Παυλάκης έκανε σήμα στον Κωνσταντίνο Φλαμή πως αισθανόταν αδιαθεσία.
Τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν άμεσα και ο δημοσιογράφος επικοινώνησε τηλεφωνικά με γιατρό για οδηγίες. Ο Γιώργος ανέφερε πως είναι διαβητικός και, αφού κατανάλωσε δύο καραμέλες, ανέκαμψε προσωρινά. Παρά την επιμονή του συνεργάτη του να μεταφερθεί άμεσα σε ιατρική μονάδα, ο ίδιος θέλησε να συνεχίσει να οδηγεί. Έφθασαν τελικά στο Κέντρο Υγείας Λιδωρικίου, όπου ο Γιώργος, μόλις είχε σταθμεύσει, υπέστη σοβαρό καρδιολογικό επεισόδιο.
Ακολούθησε μάχη με τον χρόνο. Γιατροί και προσωπικό του Κέντρου Υγείας τον μετέφεραν μέσα στο κτίριο και για 45 λεπτά προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, εφαρμόζοντας καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και κάθε προβλεπόμενη ιατρική ενέργεια. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες, ο Γιώργος Παυλάκης δεν επανήλθε.






0 ΣΧΟΛΙΑ